Gee Tee Age Отговорено Януари 20, 2006 Автор Отговорено Януари 20, 2006 ...Но са много качествени и са на няколко LAYER-а... Те гореспоменатите софтс са на по много (16 например) лейъра и пак искат 100 часа пипане докато излезе нещо читаво... Но дано ти свършат работа! Има нелоши .СФ2 дръмс. Не знам..досега всички сф 2 са леки,кухи и еднакви помежду си и не ги харесвам.Що никой не прави по яки ударни като в металика-нищо друго не е важно или скорпиънс-холидей,на мене такива ми трябват Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Януари 20, 2006 Отговорено Януари 20, 2006 пак ти казвам ДФХ туй е. Друго няма за момента, коетода е по-добро посети този линка и ще се убедиш http://www.soundsonline.com/cd_mp3_demos/144219.mp3 Цитирай
gerenov Отговорено Януари 20, 2006 Отговорено Януари 20, 2006 Gee Tee Age, Ако ти харесват моите drums от демотата, това е банка за Халион 3, която е 1.15ГБ, имам и Best Service Artist Drums, те кънтят както ти искаш и не са глухи (макар че нещо не мога да ги смеся) и са 1.04ГБ.Ако си от Пловдив, няма проблем да ти ги врътна на 1-2 диска и да ти ги дам. Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 20, 2006 Автор Отговорено Януари 20, 2006 Доколкото си спомням твоите работи добре звучаха,ама съм от София .Благодаря все пак за информацията,ще ги потърся и тия. Цитирай
Recommended Posts