Jump to content
Българският форум за музиканти

Sepultura - Nomad


MR_STENCH

Recommended Posts

Благодаря на всички :punk_guitar:

 

KeRRANGKid, наистина райда не се вписва съвсем. В DFH EzDrummer няма особено голям избор... може би малко специфично EQ би помогнало, но той върви в трака на оувърхедите основно и няма как да го човъркам самостоятелно без да "намажат" и крашовете :thumbs_up: . На всичкото отгоре избива и като ниво и няма как да намаля само него. В DFH сет-а трудно се постига и някаква динамика защото е голям комплекта и като че ли вървят по-малко леъри за всеки чинел... като се има предвид, че ми липсва и акъл... мизерията става пълна :rocker:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и от мен :rocker: Мисля, че на това парче му липсваше нещичко та си позволих да го добавя :punk_guitar: (Ники, малко бутнах темпото, нали съм си OldsCool барабанист :) )

 

http://www.4shared.com/file/218572910/5b78...ukultura_2.html

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добро е :)

Определено тоя сет DFH не става обаче целия, не само райда, според мен.

Сам ли си ги редил или си ползвал готови... Някак си не са нацелени акцентите, а в Сепултура барабаните са си много съществена част от усещането, да не казвам по съществена от китарите... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ицо, справил си се много добре с липсващото "звено" :) а аз като "wannabe" барабанист :D напълно одобрявам по-височкото темпо. Първата част и на мен ми се стори малко бавничка, но вече бях записал половината китари и ме домързя да го побутна.

 

ultramega, барабаните бяха в общи линии готови, аз само ги поредактирах на места за звукнат поне мааалко по-човешки, а иначе си абсолютно прав за Sepultura, особено в този и следващите албуми имат много специфични тъпани с особени акценти, брейкове по-томовете... почти непосилно (поне за мен) да бъдат пресъздадени с VST инструмент, особено с Ez. DFH :D . Така погледнато, незнайният автор на MIDI трака се е справил относително добре. Все пак ако някой по-вещ в реденето на барабани има желание, мога да му изпратя трака да ги побутне :) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.