Black Bird Публикувано Февруари 8, 2010 Публикувано Февруари 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Bg4pMQtnPrI Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 Браво! Истински ковер, издържан в "духа на времето"! Но внимавай, то от вдъхновението те влече към работа и послеее... КОСМОДИСК! --- И аз, като те гледам, иде ми да поема своя творчески летеж и да пейна "с радиоточката". И с бекинг, изтракан "на лъжици", също... става. Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 10, 2010 Автор Отговорено Февруари 10, 2010 (Редактирано) Ковер-мовер, все тая Никога не съм свирил и правил кавъри. А и не смятам занапред. Виждам, че тая тема ти е "болна" Всеки има "право" да прави каквото "сметне" задобре. В смисъл всеки отговаря сам за действията си. Та, не си хаби нервите ... А, Космодиска...Като се стопли... Балкана ме чака! три пъти мери, един режи е казал той Редактирано Февруари 10, 2010 от Black Bird Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 Браво!Истински ковер, издържан в "духа на времето"! Но внимавай, то от вдъхновението те влече към работа и послеее... КОСМОДИСК! --- И аз, като те гледам, иде ми да поема своя творчески летеж и да пейна "с радиоточката". И с бекинг, изтракан "на лъжици", също... става. Абе, госпожицо.. мойте почитания, ама.. айде леко, да се не прейе***е. Свирнята и музицирането са много по-важни от вашето, мойто или универсалното понятие за кавър, прощавайте. По топика: браво, г-н Налбантов Но продължавайте да наблягате на авторската музика. Цитирай
Recommended Posts