NitroBGA Публикувано Януари 13, 2006 Публикувано Януари 13, 2006 Здравейте всички. Ще записвам поредното си парче и този път наистина искам да има хубаво пиано и хубава хармония. Понеже записвам вкъщи, а нямам пиано ясно ви е, че или ще използвам разни пробграми или някой трябва да ми го запише със синтезатор, което на този етап е невъзможно, но все пак мога да пробвам. Накрая - къде да намеря хубави Atmosphere Pads и Пиано или по-скоро Роял. Искам да направя хубав запис, нищо повече. Споделете, ако имате да споделите нещо, благодаря Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 -За рояла :arrow: Native Instruments Akoustic Piano (мисля , че така се пише) -За падовете :arrow: Аз използвам Camel Audio Cameleon 5000 Цитирай
kraasi Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 :green: Да и аз ще съм доволен,ако някой даде ЛИНК за някоя КАЧЕСТВЕНА програмка с роял или обикновено пиано !!!Плс дайте линк :exclaim: Цитирай
kraasi Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 -За рояла :arrow: Native Instruments Akoustic Piano (мисля , че така се пише)-За падовете :arrow: Аз използвам Camel Audio Cameleon 5000 RockMan2005 можеш ли да дадеш линк за Native Instruments Akoustic Piano това е много добра програма според мен??! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 Еми отиваш на http://twins-torrents.com/ , регистрираш се и си теглиш на торент програмата (мисля , че е няколко гигабайта) Цитирай
kraasi Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 (Редактирано) Еми отиваш на http://twins-torrents.com/ , регистрираш се и си теглиш на торент програмата (мисля , че е няколко гигабайта) Благодаря ти МНОООГО!!!! Редактирано Януари 13, 2006 от kraasi Цитирай
Yiwigi Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 Здравейте всички. Ще записвам поредното си парче и този път наистина искам да има хубаво пиано и хубава хармония. Понеже записвам вкъщи, а нямам пиано ясно ви е, че или ще използвам разни пробграми или някой трябва да ми го запише със синтезатор, което на този етап е невъзможно, но все пак мога да пробвам. Накрая - къде да намеря хубави Atmosphere Pads и Пиано или по-скоро Роял. Искам да направя хубав запис, нищо повече. Споделете, ако имате да споделите нещо, благодаря Ако питаш мен най-добрият софтуерен вариант е The Grand или още по-добре The Grand 2 Звучи по-добре от Acoustic piano-то! Но иначе е най-добре някой да ти го изсвири...а не да го пишеш, защото се губи и динамика и всичко! :hello: П.С. И Гранд-а го има в twins-a! Цитирай
NitroBGA Отговорено Януари 13, 2006 Автор Отговорено Януари 13, 2006 А за нас - простосмъртните - дали някой няма да го качи в тукашните съвръи ? Макар, че ще взема най-накрая да си го изсвиря Цитирай
Yiwigi Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 А за нас - простосмъртните - дали някой няма да го качи в тукашните съвръи ? Макар, че ще взема най-накрая да си го изсвиря Ми то twins-a е български сайт бе Но с изсвирване винаги е най-добре...особено ако имаш добър синтезатор/пиано от който да извадиш звука Цитирай
NoSoul Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 Съгласен съм с последното. Най-добре ще е да поканиш някой клавирист с добър клавир/синтезатор за участие. Имай впредвид че ако свири в друга група е хубаво да напишеш сам музиката за него. Цитирай
NitroBGA Отговорено Януари 15, 2006 Автор Отговорено Януари 15, 2006 Разбира се, той ще иска и нещо в замяна. Повечето хора, които познавам или не са много добри или съвсем не са самаряни Цитирай
Topsun Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 най-вероятно финикийски знациаз това изкам Цитирай
NoSoul Отговорено Януари 15, 2006 Отговорено Януари 15, 2006 Не е задължително. Не получаваш пари от това парче и съответно не е нормално да взимаш. Аз съм готов да ти помогна. Но от друга страна не съм готов да губя време. Нотирай го, елате с групата си след някоя наша репетиция и ще я запишем в това студио. Искам само името си да фигурира наред с вашето и по възможност да ме запознаете с кадърен и сериозен басист Ако се интересуваш пусни ми PM Цитирай
Recommended Posts