Борис Публикувано Февруари 7, 2010 Публикувано Февруари 7, 2010 Та,както писах дилемата ми е м/у bcrich става въпрос за следните модели: http://bcrich.com/eagle_masterpiece.asp http://bcrich.com/warbeast_blood.asp http://bcrich.com/kerryking/guitar_metalmasterv.php Ако може да ми кажете технически коя е по-добра,защото от дървета и т.н не разбирам Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 (Редактирано) Пак е до вкус. Втората е с фингърборд от абанос, което е гот, но пък и втората и третата са с тяло от липа, което не е лошо, но не знам дали е точно за такъв тип китара. Аз бих избрал първата заради махагоновото тяло с кленов топ(а може би просто фурнир) и удобната форма. Редактирано Февруари 7, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 Махагон + кленов топ = ммммммм... От трите - определено "Орлето", освен ако при проба някоя от другите не звучи по-добре... Цитирай
Борис Отговорено Февруари 7, 2010 Автор Отговорено Февруари 7, 2010 Да,и аз забелязах че хвалят махагона,но пък на eagle-а мисля че грифът е прекалено дебел в сравнение с другите Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 Зависи колко и е голяма ръката. Дебел не значи неудобен, а тънък не значи удобен. Удобството зависи главно от профила на грифа. А колко дебел е прекалено дебел, зависи от големината на ръката ти. Освен това, тъничък често означава по-лесно измятащ се, с повече глухи тонове. Цитирай
Борис Отговорено Февруари 7, 2010 Автор Отговорено Февруари 7, 2010 Eто размерът на ръката ми спрямо клавиатурата, явно имам дълги пръсти Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 Не вярвам тогава, дебелината да ти е проблем. Цитирай
Борис Отговорено Февруари 7, 2010 Автор Отговорено Февруари 7, 2010 Орелът има 2 volume суича,това значи ли че свири по-силно? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 Двата волюма са отделни волюми за двата адаптера. Цитирай
Борис Отговорено Февруари 7, 2010 Автор Отговорено Февруари 7, 2010 А това с какво допринася за звука? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 (Редактирано) С това, че когато звучат и двата, можеш да регулираш това, кой да се чува повече. Може и да се правят интересни ефекти с ключето, ако единия адаптер е усилен, а другия - намален, примерно, можеш да накъсваш тона с ключето. Освен това, може да си нагласиш единия адаптер да свири по-силно и така, когато свириш с драйв, примерно, единия адаптер да звучи по-чисто, когато превключиш на него. Редактирано Февруари 7, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай
Борис Отговорено Февруари 7, 2010 Автор Отговорено Февруари 7, 2010 Значи това е в плюс,ясно благодаря мн Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 Е, има само неудобството, че не можеш винаги да си намалиш волюма от едно единствено копче. Цитирай
Борис Отговорено Февруари 7, 2010 Автор Отговорено Февруари 7, 2010 И трябва и от 2-а суича да намалям? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 Когато свириш само на единия адаптер - трябва да се намали отнеговото си копче. Ако ключа е в средна позиция - зависи вече от това как е свързана китарата. Цитирай
Recommended Posts