JustHATEme Отговорено Февруари 7, 2010 Автор Share Отговорено Февруари 7, 2010 Учим ги просто се занимавам от скоро с музика и съм в самото началот Пр: 1во 1ва и 2роа струна на 1 и 3то прагче после упражнения после упражнения със 1ва и 2тора струна смесни после +3е +4 5 6 на 2 ро 2 и 3 (4 и5) и на 1 во и 3то прагче после пак упражнения и смесени със всички на различните прагчета Уча се по - Afred's Basic Guitar method 1 начална школа за китара на Никола Ников Поне за сега а от др път (в събота) ще почвам + още 2 които не съм ги виждал ! Това нормално напредване ли е за 3 урока ? (3седмици някъде месец?) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 7, 2010 Share Отговорено Февруари 7, 2010 Добре, твоите въпроси крият незнание по музикална теория, и то основни неща. Ако успееш да си намериш учебник по "елементарна музикална теория" или "теория на музикалните елементи", ще ти стане ясно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Doombringer Отговорено Февруари 7, 2010 Share Отговорено Февруари 7, 2010 (Редактирано) според мен мн си се впрегнал с теория и т.н. лично за мен не теорията прави музиката да хубавое да я значеш но като можеш да свириш и без теория ще свириш като неможе колкото и книги и уроци и още там глупости за които в момента немоа се сетя да си прочел пак няма да можеш да свириш.Това си е лично мое мнение :) и най-вероятно повечето от форума няма да са съгласни с това но така си мисля,особенно като си почнал от скоро първо се научи малко от малко да свириш после се задълбай в книги Редактирано Февруари 7, 2010 от Doombringer Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gpav Отговорено Февруари 7, 2010 Share Отговорено Февруари 7, 2010 ^ друго си е... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 7, 2010 Share Отговорено Февруари 7, 2010 (Редактирано) @Doombringer: Обсъждано е многократно, и макар да има видни изключения на правилата, като цяло не си прав. Редактирано Февруари 7, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Doombringer Отговорено Февруари 7, 2010 Share Отговорено Февруари 7, 2010 Виж аз не съм казъл че тва е нещо което не ти трябва вярно е без теория няма да я закараш много на далеч но при положение че тои сега е почнал да свири на китара и да се задълбава в теория толко много няма да има кой знае колко голяма сметка от цялата работа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 7, 2010 Share Отговорено Февруари 7, 2010 Ами, има си педагогически способи. Според мен е добре да има представа за най-основните неща. А те не са никак трудни за научаване. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Doombringer Отговорено Февруари 7, 2010 Share Отговорено Февруари 7, 2010 еми тои щом ходи при учител се предполага че трябва да знае елементарните неща (като какво е китара,парце ) но като гледам за кви неща пита явно си дава парите на празно и учителят му е пълно дърво щом ходи от месец а му е казъл само на 2 3 струни по 1 2 ноти Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 7, 2010 Share Отговорено Февруари 7, 2010 (Редактирано) месец а му е казъл Имай предвид правописа, все пак. Недей и да отправяш толкова преки обвинения, като това за дървоучителя. Може и да си прав, а може и да не си. Не знаем кой е учителя и какъв му е подхода. Редактирано Февруари 7, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Doombringer Отговорено Февруари 7, 2010 Share Отговорено Февруари 7, 2010 Да сори прав си нямам си на идеа кой го учи,но като гледам въпроса който задава или е учителят е проблема или той иска да за два дни да стане виртуоз.Не съм искал с тва за учителя да обиждам никой сори Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 7, 2010 Share Отговорено Февруари 7, 2010 (Редактирано) Може и да си прав, но нека оставим момчето само да си прецени. Иначе материали, обсъждащи основите в теорията има и в нета. Редактирано Февруари 7, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Doombringer Отговорено Февруари 7, 2010 Share Отговорено Февруари 7, 2010 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Doombringer Отговорено Февруари 7, 2010 Share Отговорено Февруари 7, 2010 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AngusYoung Отговорено Февруари 7, 2010 Share Отговорено Февруари 7, 2010 Наизустяването на нотите по грифа няма да ти помогне освен ако не е придружено с обяснения на скали и други съвсем основни неща.А и чрез скалите много по-лесно ще научи кое къде е.Учителите си имат подход и не бива да се гледа на тях като хора които забавят развитието ти. Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JustHATEme Отговорено Февруари 7, 2010 Автор Share Отговорено Февруари 7, 2010 (Редактирано) Абе хора много на сериозно се взимате xD Исках да попитам просто защото ми е интересно да научавам все повече всеки измиан ден иначе на учителката супер си обяснява ! А иначе знам каво е "китара и перце" просто исках да разбера колко са Тоновете по -грифа и колко доло горе ще ми отнеме да ги науча. А и не целя наизустяване а "свикване" колкото по-бързо ми свикнат ръцете да се опрявям и "предвижвам" по-гирфа толкова по-добре ! Редактирано Февруари 7, 2010 от JustHATEme Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts