Savatage Публикувано Февруари 6, 2010 Публикувано Февруари 6, 2010 Здравейте и от мен.. Реших да се регистрирам и аз тук - а защо ли не, нали !! Казвам се Марияна, от Бургас съм, на 37 години. Занимавам се с музика, певица съм.. И понеже има инфо за мен във Нет-а, просто ще го предоставя тук, а ако евентуално съществуват допълнителни въпроси - няма проблем да отговоря! My Website My Myspace Цитирай
Acei Отговорено Февруари 6, 2010 Отговорено Февруари 6, 2010 добре дошла само защо не си във Варна Цитирай
Savatage Отговорено Февруари 6, 2010 Автор Отговорено Февруари 6, 2010 Ами защото съм си в Бургас, ахаах Цитирай
Acei Отговорено Февруари 6, 2010 Отговорено Февруари 6, 2010 не те е срам по случая, но карай да върви ще ти простим Цитирай
vanboy Отговорено Февруари 8, 2010 Отговорено Февруари 8, 2010 Здравей,симпатяго...и добре дошла тук.Кога ще си попеем пак в кареокето-както в доброто старо време?! Цитирай
Басурендер Отговорено Февруари 8, 2010 Отговорено Февруари 8, 2010 (Редактирано) Здравей. Това което чух е невероятно. Много кефи! Фен съм. Редактирано Февруари 8, 2010 от Басурендер Цитирай
Savatage Отговорено Февруари 8, 2010 Автор Отговорено Февруари 8, 2010 Здравей. Това което чух е невероятно. Много кефи!Фен съм. Много се радвам!! Качих още 2 песни днес ..ако имаш профил там, прати покана! Цитирай
Savatage Отговорено Февруари 8, 2010 Автор Отговорено Февруари 8, 2010 Здравей,симпатяго...и добре дошла тук.Кога ще си попеем пак в кареокето-както в доброто старо време?! Ами.. я кажи кой си, хаха. А за КАРАОКЕ - не се знае, аз като пея там, особенно в последно време, ме гледат като луди ,хахха Цитирай
vanboy Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 (Редактирано) ....аз като пея там, особенно в последно време, ме гледат като луди ,хахха Ахм..познато ми е...най-гадното е,че в "последно време" там са се научили като стане някой да пее,излизат и още няколко на сцената и почват да грачат-вой на "отманлийски чакали"...и ти даже не си чуваш собствения глас,пък камоли да впечатлиш компанията с която си....аз обикновенно в такива случаи се покланям и си сядам,а виенето продължава и го чуват чак на спирката на новия театър.Тези пък които са имали нещастието да си купят готините хамбургери от спирката им присяда.. ...Ванката съм-приятели сме с Пешо вокала-познаваш го и него...доброто старо време...купони...сети ли се сега? Редактирано Февруари 9, 2010 от vanboy Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 Браво, бе! Under spell... И да не вземеш да си останеш само с регистрацията - каквото имаш да споделиш из най-различни сфери на живота и опита си - действай, форумът е за това! Привет и от мен! Цитирай
sardaesox Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 ,Здравей и от мен-познаваме се задочно/чрез "мамчето" Таня/.Слушал съм твои песни с гръцката рок група-много високо ниво в твоето пеене и техния инструментализъм,My enemy ме грабна още от sonic-bang.Успех навсякъде!!! Цитирай
arebegai Отговорено Февруари 12, 2010 Отговорено Февруари 12, 2010 Профешънъл отвсякъде!В Бургас никога няма да спрат да се раждат таланти! Цитирай
Recommended Posts