Black Bird Публикувано Декември 13, 2004 Публикувано Декември 13, 2004 Здравейте! Ако някой има Behringer truth. и има записи Моля да постне мнение и аудио клипове! Моля ви. Чудя се дали да су купя чифт 2030А Regards Dimitar Цитирай
Sandro Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Гледах ги тия монитори ..за колко пари ги взе и от къде? Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 5, 2005 Автор Отговорено Януари 5, 2005 Гледах ги тия монитори ..за колко пари ги взе и от къде? 732 лв с доставката до врата ми в Асеновград! от Динакорд Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 5, 2005 Автор Отговорено Януари 5, 2005 Здравейте!Ако някой има Behringer truth. и има записи Моля да постне мнение и аудио клипове! Моля ви. Чудя се дали да су купя чифт 2030А Regards Dimitar Аз ги имам Налбантов! Споко много са яки! И само рок миксове правя на тях Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 5, 2005 Отговорено Януари 5, 2005 Честити монитори, изглеждат добре , надиавам се да ставаш все по голиам маниак на тема звук.Като слушах микса с тях ми се струва че си заслужава парите!Успех!!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 5, 2005 Автор Отговорено Януари 5, 2005 Schizos are never alone... :green: Цитирай
Feto Отговорено Януари 6, 2005 Отговорено Януари 6, 2005 За 738лв. си ги взел с доставката двете колони 2030A Truth активни? Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 6, 2005 Автор Отговорено Януари 6, 2005 За 738лв. си ги взел с доставката двете колони 2030A Truth активни? да ! що !? Цитирай
Jordan_J Отговорено Март 26, 2005 Отговорено Март 26, 2005 По принцип не съм изобщо фен на Берингер. Единственото хубаво нещо което съм чул за тази фирма е че наистина правят качествени студийни монитори. Надявам се да е така, щото всичко друго което правят е ... струва колкото парите си Цитирай
Jordan_J Отговорено Март 26, 2005 Отговорено Март 26, 2005 Здравейте!Ако някой има Behringer truth. и има записи Моля да постне мнение и аудио клипове! Моля ви. Чудя се дали да су купя чифт 2030А Regards Dimitar Налбантов, какъв е смисъла някой да ти праща клипове правени на същите монитори ?!?!?!??!!??!!?!?!??! !?!?!??!?! Ако клипа е добър - значи ли че мониторите са добри. А ако клипа е лош значи ли че мониторите са лоши?!! Сега ъплоадвам един клип който направих с цел микс тест. Китарите са малко назад и съм оставил headroom за вокали Микса не е правен с Берингер Truth за 800 лв. а с DJ лушалки за 8 лв Понеже искаше да чуеш Mesa Triaxis - чуй го - директно записан в лаптопа ми. Съвсем скоро като се прибера в БГ ще го чуеш вече през Mesa Simul Class 2:90 i Mesa Rectifier Cabinet, които вече патуват за БГ My Webpage Цитирай
Jordan_J Отговорено Март 26, 2005 Отговорено Март 26, 2005 Чуй го тук: www.visiondann.com/sounds.htm Цитирай
Recommended Posts