N1cksoN Публикувано Февруари 4, 2010 Публикувано Февруари 4, 2010 Текстът не е мой - на една позната е.Може би иска малко редакция? You were far away in the night. You scream to me then your voice didn’t reach me, I could’t hear It was stoped by some other’s lies. I drаnk from the cup of pain I cursed you and now I’m so alone again it hurts me - because of my love I touched someone else I regret It and I bite my lips to blood Cos I can’t kiss you just one more time I couldn’t see again your eyes I was blind because of other shine of other eyes I was lost now I run after the wind I didn’t know that you waited for me Цитирай
арманд Отговорено Февруари 17, 2010 Отговорено Февруари 17, 2010 Струва ми се, че текстът е писан по "Жива рана" на Слави и Ку-Ку Бенд? Цитирай
Svanio Отговорено Април 9, 2010 Отговорено Април 9, 2010 Струва ми се, че текстът е писан по "Жива рана" на Слави и Ку-Ку Бенд? +1 И английският е като на Слави ......... Цитирай
hand_of_doom Отговорено Април 9, 2010 Отговорено Април 9, 2010 Римите в края на стиховете са гд докарани, но ритъмът е толкова тромав и тежък Ползвайте инверсия и лексикално богатство за по-добри резултати Цитирай
Recommended Posts