MeTaLMF Публикувано Февруари 3, 2010 Публикувано Февруари 3, 2010 От пловдив съм преди имаше една тема (не че сега я няма) но немога да я намера та ще ви питам: Кой лютиер ще ми препоръчате и колко ще ми струва да ми направи китарата черна с две светкавици или ако незнаете кажете колко ви е струвало и какво те си направили по китарата Цитирай
Necrophagist Отговорено Февруари 5, 2010 Отговорено Февруари 5, 2010 За друг човек от пловдив освен диката не се сещам.Той е признат българиски лютиер и прави страхотни китари.За връзка с него се порови във форума нямам как да няма нещо Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 5, 2010 Отговорено Февруари 5, 2010 (Редактирано) Наистина Диката е бог в електрическите инструменти. Пише се Dikata тук, във форума, но не влиза твърде често. Питай го дали иска да извърши услугата. Ако е зает, мисля, че ще трябва да работиш с куриер . Редактирано Февруари 5, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts