MMateo Публикувано Февруари 3, 2010 Публикувано Февруари 3, 2010 Здравейте. Имам проблем с китарата ми и искам да и направя един хубав ремонт ( не искам да я захвърлям в някой ъгъл неработеща, защото ми е много ценна ) та ако може да ми дадете телефонче на някой добър майстор От СОФИЯ на който да я оставя за преглед ( Обстоен ).... пс. Без "ДИНАКОРД" (не че са лоши, просто няма толкова $$ кеш ) Цитирай
никони Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 (Редактирано) Сложи някоя снимка ако не ти е проблем /въпреки че от снимка няма да се види кой знае какво/, по скоро кажи какво и е на китарата, ако е за ремонт на гриф, адаптери, потенциометри или тремоло мога да помогна. Ако става дума за ел. китара разбира се Редактирано Февруари 9, 2010 от MDFk Цитирай
MMateo Отговорено Февруари 9, 2010 Автор Отговорено Февруари 9, 2010 Еми става въпрос за Бас китара. Проблема и е в ключовете за усилване на звука ( отворих задния панел и останах страшно учуден как работи ) половината жици са скъсани и работя само чрез допиране, мисля че само това и е проблема иначе всичко останало би трябвало да си работи коректно Цитирай
emil Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 Мисля че ти писах на ЛС но пак www.mts-bulgaria.com Цитирай
никони Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 Еми става въпрос за Бас китара. Проблема и е в ключовете за усилване на звука ( отворих задния панел и останах страшно учуден как работи ) половината жици са скъсани и работя само чрез допиране, мисля че само това и е проблема иначе всичко останало би трябвало да си работи коректно Това е бял кахър... ако си в София, мини през къщи да ги запоим за десетина минути /пия "Загорка"/, аз съм на "Дондуков" срещу Дарик Радио- телефона ми е 0877 377 001- Васил, ако си по далеч, всеки съсед с поялник ще ти свърши работа... Цитирай
Recommended Posts