Rocko Публикувано Февруари 2, 2010 Публикувано Февруари 2, 2010 (Редактирано) Не съм сигурен, че точно тук е мястото, но ми се струва най-надеждно при клавиристите... Издирвам един Варненски музикант - Христо Обрешков... завършил виола, но винаги е работил като клавирист. Ако някой има негови координати, моля да ми драсне ЛС (с негово позволение разбира се). Много искам да го намеря, тъй-като бяхме добри приятелчета преди време, но се загубихме. Родом съм от Перник, но от 2 год живея във Варна и не мога да го намеря. Давам инфо, ако случайно някой му поиска разрешение да даде координатите си - аз съм Роко, барабаниста от Лидра бийч хотел- Пафос (дори и снимката на аватара ми е от там) . Той ще се сети. Молбата ми е огромна... благодаря предварително!!! Редактирано Февруари 2, 2010 от Rocko
Rocko Отговорено Февруари 11, 2010 Автор Отговорено Февруари 11, 2010 Хайде бе хора.... няма ли музиканти от Варна, които да познават тоя пич???
bmo Отговорено Февруари 11, 2010 Отговорено Февруари 11, 2010 Чичо Гугъл знае всичко http://bg.netlog.com/duomusic
Rocko Отговорено Февруари 13, 2010 Автор Отговорено Февруари 13, 2010 Благодаря приятелю. И аз писах в гугъл преди време, но не открих това... Е, намерихме се... още веднъж хиляди благодарности
Recommended Posts