JustHATEme Отговорено Февруари 3, 2010 Автор Отговорено Февруари 3, 2010 (Редактирано) :thx: :) Супер ама не мога да прочета цените ми излизат на какъвто и да е език а го отварям с Мозила... Редактирано Февруари 3, 2010 от JustHATEme Цитирай
agrogrind Отговорено Февруари 3, 2010 Отговорено Февруари 3, 2010 Цените са в .РАР архив. Пробвай да свалиш и да отвориш архива Цитирай
Necrophagist Отговорено Февруари 3, 2010 Отговорено Февруари 3, 2010 Нека и аз благодаря на Евтим за прясната информация...защото аз вече се разделих с моя дънкан заради липса на капачка Цитирай
Hillbilly Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 а навремето китаристите са махали капачките на Гибсън адаптерите..,в този магазин (musicjam.hit.bg ) си ги поръчай ,идват за месец,аз бих сменил адаптерите направо. Цитирай
JustHATEme Отговорено Февруари 4, 2010 Автор Отговорено Февруари 4, 2010 Китарата е на някъде месец и ми се струва някак си излишно да сменям адаптери пък и това ще ми излезе доста солено ... за момента спестявам за нещо което ще ми е по полезно за момента (ефект но още не съм си харесам за това ще направя др тема) . Все пак свиря от 3 седмици ... и съм в период на убочение и свикване с инструмента за жалост още свиря лесни детски песнички ФлинСтоун и Jinglle Bells Цитирай
noflip Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 (Редактирано) ^ време ти е да научиш петичките значи . най-малкото отварят ти се вратите за цялата пънк музика Редактирано Февруари 4, 2010 от noflip Цитирай
JustHATEme Отговорено Февруари 4, 2010 Автор Отговорено Февруари 4, 2010 ^ време ти е да научиш петичките значи . най-малкото отварят ти се вратите за цялата пънк музика Петички ??? Цитирай
Recommended Posts