arebegai Публикувано Февруари 1, 2010 Публикувано Февруари 1, 2010 Съвсем неумишлено се натъкнах на откъс от такъв филм в нета.Във въпросната сцена една мацка "медитираше" на пода и като бекграунд вървеше музика.Хареса ми и я изсвирих. http://www.4shared.com/file/212990191/2c3e4b70/ero_film.html Ако може да ми подскажете защо на моменти силата на звука се намалява сама,направо ще сте златни! Цитирай
Opeth Отговорено Февруари 1, 2010 Отговорено Февруари 1, 2010 Изтеглих и съм силно разочарован. Медитиращата мацка липсваше. Цитирай
arebegai Отговорено Февруари 1, 2010 Автор Отговорено Февруари 1, 2010 (Редактирано) Цензура. А що трябва да теглиш,не дава ли онлайн да се слуша? Редактирано Февруари 1, 2010 от arebegai Цитирай
Pwnzorafied Отговорено Февруари 1, 2010 Отговорено Февруари 1, 2010 М,интеренсо е А кой е филма? хх Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 1, 2010 Отговорено Февруари 1, 2010 По-гаден запис скоро не бях чувал.Не знам с какво си го правил но е доста зле.Намери си Рийпър или Кюбейс и малко плъгини и може да звукне. Цитирай
arebegai Отговорено Февруари 1, 2010 Автор Отговорено Февруари 1, 2010 ^ Остават ми още доста работи да прочета в раздел звукозапис,и още съвсем малко пари да събера за хубава външна саунд-карта.Сега съм на етап кабелче в микрофонния вход.То хубав запис още не съм успял да направя,ама съм на път.А ти пусни някой-друг джем да послушам,Анди го беше направил невероятно. Че иначе идваме бездарниците и виж к'во става.... Музики от филми.....Божееее простотия! Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 1, 2010 Отговорено Февруари 1, 2010 Стига бе аз нищо особено не съм направил просто съм поджемил,а пък не знаех докъде си стигнал със записите,но ти пожелавам успех.Знам че трябват кинти за някакъв звук изобщо,но търси варианти и се учи за това е форума и има много показано тук ПП - за джем съм винаги готов скоро ще позапиша нещо Цитирай
Recommended Posts