mihov Публикувано Февруари 1, 2010 Публикувано Февруари 1, 2010 значи преди някой да ми се скара, понеже съм нов и пускам нова тема, искам да кажа че препрочетох темата "Бързо разстроиваща се китара, решение" и мисля, че няма да мога да се справя сам, така че искам да помоля някой, който разбира да ми помогне, 6те си платя каквото е нужно. китарата ми е супер стара, аз съм супер начинаещ, 4етох как се настройва и опитах да я настроя, обаче звука който издава няма нищо общо с другите китари. От софия съм. Цитирай
Fender_str Отговорено Февруари 2, 2010 Отговорено Февруари 2, 2010 http://muzikant.org/openx/www/delivery/ai....contenttype=gif И изреченията започват с главни букви, София също се пише с главно "С" Цитирай
никони Отговорено Февруари 2, 2010 Отговорено Февруари 2, 2010 значи преди някой да ми се скара, понеже съм нов и пускам нова тема, искам да кажа че препрочетох темата "Бързо разстроиваща се китара, решение" и мисля, че няма да мога да се справя сам, така че искам да помоля някой, който разбира да ми помогне, 6те си платя каквото е нужно. китарата ми е супер стара, аз съм супер начинаещ, 4етох как се настройва и опитах да я настроя, обаче звука който издава няма нищо общо с другите китари. От софия съм. Щракни една снимка на китарата и обясни малко повече, че това звучи като "абе имам една стара кола и тя нещо не пали, дайте съвет....." Цитирай
Recommended Posts