balombi Публикувано Януари 31, 2010 Публикувано Януари 31, 2010 (Редактирано) Тука се хванахме с едни приятели на бас кой ще може да хване интрото на песента и да го исвири с негов аранжимент . След три дена опорито слушане ми се получи следното нещо http://www.4shared.com/file/212184024/e0333089/MAKE.html моля за мнение професионалистите в тази музикада кажат мнение то си добре ли съм го направил знам че е кратко но е от сърце Редактирано Януари 31, 2010 от balombi Цитирай
Chuck Norris Отговорено Януари 31, 2010 Отговорено Януари 31, 2010 Трудна работа....ама се познава пък. Имаш на едно две места грешни акорди в бас партията. Където си мислиш, че остава тона се връща на пъврия тон от баса. Успех и дано да си спечелил баса ! Цитирай
balombi Отговорено Януари 31, 2010 Автор Отговорено Януари 31, 2010 (Редактирано) еми да и аз мисля че се познава а нещо да кажете за аранжимента (барабаните ритъм китарата) много ще съм благодарен защото мисля да правя цялата песен и ми е интересно кво ще кажете Редактирано Януари 31, 2010 от balombi Цитирай
Recommended Posts