Jump to content
Българският форум за музиканти

White Stripes - Seven Nation Army


/BaSS FreaK/

Recommended Posts

Здравейте интернет сърфъри от форума :) преди 2 дена с моя приятел решихме да изсвирим Seven Nation Army на White Stripes. Изрепетирахме го 2-3 пъти и просто го записахме. Не сме много добри ,просто искаме видим мненията ви за да знаем къде и как да са усъвършенстваме и дали вобще да свирим :icon_shithappens: За сега сме само китара и бас, но скоро ще имаме и барабанист. А ето го и линка - http://www.youtube.com/watch?v=iLwdt2Kfs1c :yahoo: :yahoo: това е първият кавър който сме записали и пуснали в нета- не бъдете много критични :):tomato:

Редактирано от /BaSS FreaK/
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сте готини, пичове, на колко сте? Добър подбор на песен! Аз не мога много акъл да ви давам, само ще ви поздравя за ентусиазма, че от ранна възраст сте се захванали! И все пак забележката ми, която лесно се долавя е колебанията в ритъма. Първо басът не следва особено стабилно темпо, докато свири и второ перкусията или каквото е там, която влиза по едно време е съвсем извън ритъма. Това е от мен, знайте, че ритмичността е не по-малко важна от техниката за всеки начинаещ музикант...поне според мен :rocker:

 

Продължавайте в същия дух!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сте готини, пичове, на колко сте? Добър подбор на песен! Аз не мога много акъл да ви давам, само ще ви поздравя за ентусиазма, че от ранна възраст сте се захванали! И все пак забележката ми, която лесно се долавя е колебанията в ритъма. Първо басът не следва особено стабилно темпо, докато свири и второ перкусията или каквото е там, която влиза по едно време е съвсем извън ритъма. Това е от мен, знайте, че ритмичността е не по-малко важна от техниката за всеки начинаещ музикант...поне според мен :)

 

Продължавайте в същия дух!

всъщност ''перкусиите'' са един метроном :thumbs_up: знаем че много не подходящо се включиха а и ритъма ни не беше много добър но записът беше колкото да видим какви са мненията ви и дали имаме талант все пак мерси и сме на 13 :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За 13 сте екстра! Продължавайте сериозно и..The sky is the limit :D а този метроном сте го настроили далеч от темпото на песента..първо настройвайте метронома и свирете по него, а не обратното :D Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хей деца дерзайте,но не ни товерете с неготов материал.Като понапреднете запишете нещо за да ви видим какви сте вундеркинди :) Успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво значи да видим дали имате талант? Неритмично е, не звучи добре, разминавате се с метронома зловещо, фалшиво е.

Свирете, упражнявайте се, слушайте музика, ако имате възможност ходете на уроци, и проявявайте сериозно отношение към нещата, ако мислите да се занимавате с това и за напред. С безцелно дрънкане в неделя следобед нищо не става. Нищо не пада отгоре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нека не критикуваме децата .....

 

И аз на 13 толкова можех :D Пък май и сега толкова мога :) хахах :)

 

Така че браво момчета !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.