Viara Ivanova Публикувано Януари 31, 2010 Публикувано Януари 31, 2010 Здрасти на всички!Идва лято... (аз съм си оптимист !) Дайте да раздуем колко от вас ползват улицата за сцена? Тук има много силна "busking" култура, аз лично като имам нова музика си излизам с китарката и си представям новите хави-мисля че няма по-истинска реакция от това някой, забързан в ежедневието си да се спре да послуша нещо, което не е чувал по радиото и да се покефи Мисля, че ще е интересно тези, които го правят да споделят 1.как се озвучават (ако се озвучават) 2.какво свирят 3.къде са ви любимите места да свирите 4.какви са реакциите на минувачи, търговци и други мигновено появяващи се субекти, когато се заформи тълпа 5.съществува ли законова уредба с отношение по въпроса/чувала съм за една хава за безредиците, но не съм наясно, та ако някой знае, да разясни моля Цитирай
Icarus Отговорено Януари 31, 2010 Отговорено Януари 31, 2010 Има няколко теми вече, точно преди няколко дена ги изровиха в говорилнята, потърси. Иначе лятото не е баш дошло, ама стига да е над 10 градуса и да не вали прекалено съм за, и аз съм запланувал да взема една бойна кухарка за полево свирене Цитирай
Лими Отговорено Януари 31, 2010 Отговорено Януари 31, 2010 (Редактирано) Цитат: "Дайте да раздуем колко от вас ползват улицата за сцена?" Много, ама много, ама извънредно много се радвам, че правиш положителна тема за тази пренебрегната и подиграна от доста бълг. музиканти, дейност. Аз направих 2 такива теми + анкета. Виж реакциите и ще получиш отговор на всичките си въпроси. Мед ми капе на душата. Трала-ла, трала-ла, трала-ла, трала-лааа....... Първа: щрак Втора: щрак Трета: щрак Редактирано Януари 31, 2010 от Лими Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Януари 31, 2010 Автор Отговорено Януари 31, 2010 хахахах а на мен пък да знаеш колко ми е драго, че те зарадвах хахах ще погледна, нямам навика да ровичкам много много тук, защото има прекалено много теми, които като ги отвориш към средата са с ДРУГА тема а и доста често като видя нещо интересно впоследствие забелязвам, че последния пост е от преди 3-4 години айде ще пиша пак Цитирай
Лими Отговорено Януари 31, 2010 Отговорено Януари 31, 2010 (Редактирано) За да си спестиш време, тогава провери само третото щрак, то е най-лаконично и от преди 2 месеца. Редактирано Януари 31, 2010 от Лими Цитирай
Recommended Posts