Борис Публикувано Януари 30, 2010 Share Публикувано Януари 30, 2010 http://www.musicworld.bg/bg/c_360/i_21874/Cort_X_1_BKS.html Някой пробвал ли е тази китарка? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
teodor624 Отговорено Януари 31, 2010 Share Отговорено Януари 31, 2010 Аз също се интересувам от китарата, ще следя темата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Борис Отговорено Януари 31, 2010 Автор Share Отговорено Януари 31, 2010 Развитие може и да няма като гледам... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
murito Отговорено Януари 31, 2010 Share Отговорено Януари 31, 2010 Ще помоля някой по компетентен да даде мнение струва ли си китарката като за 200 лв. нова. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
murito Отговорено Февруари 1, 2010 Share Отговорено Февруари 1, 2010 Хора само 1-2 коментарчета да се ориентираме. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 1, 2010 Share Отговорено Февруари 1, 2010 (Редактирано) Да си струва, да си струва, колко да си струва? Със сигурност не свири по-добре от която и да е китара за 500 лв, ако това е въпросът. Забележете: Това е китарата за 200лв! Освен това, има бройки, които стават повече, както и такива, които стават по-малко, заради естеството на евтиното серийно производство. Трябва да се пипне китарата, която ще се купува. Иначе рискът да те излъжем е около 50%, каквото и да ти кажем. В брошурата пише, че тялото е от HARDWOOD, което може да говори достатъчно. Нъта пише, че е графитен, но не знам какво разбират магазинерите под графитен. Може да е графитен, може просто да е черен. Редактирано Февруари 1, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Борис Отговорено Февруари 1, 2010 Автор Share Отговорено Февруари 1, 2010 А адаптерите активни ли са или пасивни, е то е ясно че за 200 лева няма да получа фендър,ама с 2 хъмбъкара и 24 прага малко нереално звучи... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistopheles Отговорено Февруари 1, 2010 Share Отговорено Февруари 1, 2010 (Редактирано) Аз бях пуснал едно отговорче от приятел, но бях копнал всичко на латиница и предполагам затова са го изтрили модераторите... С 2 думи каза че е доволен от китарата до колкото може да е доволен от китара за 160$. Адаптерите са пасивни, тремолото било някакво vintage тремоло, ама страшно разстройвало при по сериозна употреба. Грифа е малко по-дебел от нормалното, адаптерите са с по-висок аутпут. При него имало дефект в едно от прагчетата и браждяло тъй като било по високо от другите но се поправя лесно това. Общо взето цялостното му мнение беше нещо като "бих я предпочел пред евтините фактори и скуайъри". Редактирано Февруари 1, 2010 от Mephistopheles Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Борис Отговорено Февруари 1, 2010 Автор Share Отговорено Февруари 1, 2010 Висок аутпут? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 1, 2010 Share Отговорено Февруари 1, 2010 (Редактирано) е то е ясно че за 200 лева няма да получа фендър,ама с 2 хъмбъкара и 24 прага малко нереално звучи... Няма защо хъмбъкерите да са скъпи, нито 2 прагчета отгоре струват цяло състояние. Аз съм купувал и нова китара HSH s флойд и 24 позиции за 120 лв преди години, от интернет магазин. Отделно визок аутпут няма общо с висока цена. Има и доста скъпи адаптери, които не са никак силни. Плаща се за звука. Редактирано Февруари 1, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Борис Отговорено Февруари 1, 2010 Автор Share Отговорено Февруари 1, 2010 Да,но като е по-дълъг грифа не е ло по-вероятно да се изкриви? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Чукопад Отговорено Февруари 1, 2010 Share Отговорено Февруари 1, 2010 (Редактирано) Hardwood = Шперплат?Taлашит? Редактирано Февруари 1, 2010 от Чукопад Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 1, 2010 Share Отговорено Февруари 1, 2010 Да,но като е по-дълъг грифа не е ло по-вероятно да се изкриви? По-вероятно е. Hardwood не значи задължително шперплат. Но щом не го рекламират като даден тип дървесина, значи едва ли е нещо, което звучи добре. Най-вероятно агатис или друг подобен материал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts