Jump to content
Българският форум за музиканти

Само за сериозни Fender маняци


Бицев

Recommended Posts

Устройството, което всеки фендерист трабва да има в джоба си:

 

http://www.t-mobile.com/templates/generic....Wt.ac=0346HOM01

 

Не работи с ментЕта :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това явно наистиан е за големи фенове , аз като един антифен само ще кажа , че ако бях задължително щчх да си го купя хахахах :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с T-mobile и след новогодишното парти съм с остра нужда от нов телефон (моят загина славно), но нещо не схващам каква е точно далаверата на това чудо и защо е толкова скъпо?

 

Видях и клипчетата с Ерик, ама нещо не ми се вярва, че точно телефона му помага в тежки моменти, като не може да запомни прогресия от 3 акорда :hysterical:

 

Де да знам...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^

 

Не е скъпо - това е смартфон в категорията на iPhone. Моделът MyTouch е на НТС, произведен специално за T-Mobile, сега и за Fender като ко-спонсор. Базиран е на операционната система Andorid (която от своя страна е базирана на Linux и на отворени стандарти, за разлика от затворената система на Apple; според много специалисти има по-големи възможности и още по-голяма перспектива за близкото бъдеще). Телефонът може много повече от показаното, с един Гугъл на тема 'МайТъч' и НТС може да се прочетат подробни технически спецификации (с които този маркетинг-ориентиран сайт не издребнява да се занимава). А един сърч с Andoid и 'apps или 'applications' ще ти покаже хилядите програми налични за тази операционна система и какво могат те. Много от тях са полезни за музиканти (по начини различни от запомнянето на 3-акордова прогресия :thumbs_up: ). Дори стандартно вградената в Фендер-модифицирания модел 'виртуална китара' може да е интересна да се 'разцъка' :recourse:

 

Без задължителния абонамент (с неограничен Интернет), като отключени - този клас телефони струват между 500 и 1000 долара и субсидираната цена с контракт е нормална.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.