Бицев Публикувано Януари 25, 2010 Публикувано Януари 25, 2010 Устройството, което всеки фендерист трабва да има в джоба си: http://www.t-mobile.com/templates/generic....Wt.ac=0346HOM01 Не работи с ментЕта Цитирай
chalgasucks Отговорено Януари 25, 2010 Отговорено Януари 25, 2010 това явно наистиан е за големи фенове , аз като един антифен само ще кажа , че ако бях задължително щчх да си го купя хахахах Цитирай
Icarus Отговорено Януари 25, 2010 Отговорено Януари 25, 2010 Цъ, на картинката няма нек адаптер, ни ма кефи. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 25, 2010 Отговорено Януари 25, 2010 Аз съм с T-mobile и след новогодишното парти съм с остра нужда от нов телефон (моят загина славно), но нещо не схващам каква е точно далаверата на това чудо и защо е толкова скъпо? Видях и клипчетата с Ерик, ама нещо не ми се вярва, че точно телефона му помага в тежки моменти, като не може да запомни прогресия от 3 акорда Де да знам... Цитирай
Бицев Отговорено Януари 25, 2010 Автор Отговорено Януари 25, 2010 ^ Не е скъпо - това е смартфон в категорията на iPhone. Моделът MyTouch е на НТС, произведен специално за T-Mobile, сега и за Fender като ко-спонсор. Базиран е на операционната система Andorid (която от своя страна е базирана на Linux и на отворени стандарти, за разлика от затворената система на Apple; според много специалисти има по-големи възможности и още по-голяма перспектива за близкото бъдеще). Телефонът може много повече от показаното, с един Гугъл на тема 'МайТъч' и НТС може да се прочетат подробни технически спецификации (с които този маркетинг-ориентиран сайт не издребнява да се занимава). А един сърч с Andoid и 'apps или 'applications' ще ти покаже хилядите програми налични за тази операционна система и какво могат те. Много от тях са полезни за музиканти (по начини различни от запомнянето на 3-акордова прогресия ). Дори стандартно вградената в Фендер-модифицирания модел 'виртуална китара' може да е интересна да се 'разцъка' Без задължителния абонамент (с неограничен Интернет), като отключени - този клас телефони струват между 500 и 1000 долара и субсидираната цена с контракт е нормална. Цитирай
Recommended Posts