makatol Публикувано Януари 10, 2006 Публикувано Януари 10, 2006 Интересуваме дали някой има представа къде мога да намеря DOD YJM308 и на каква цена горе долу... Цитирай
fluti Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 Имаше го в Малкия ЦУМ, ама не помня цената Цитирай
makatol Отговорено Януари 10, 2006 Автор Отговорено Януари 10, 2006 Имаше го в Малкия ЦУМ, ама не помня цената 10x...ще погледна.. Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 90 гроша беше преди някоя друга седмица в малкия цум, мисля че и в xxxx го имаха Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 Може ли някъде из нета да се чуе как звучи или някой ако го ползва да постне демо Цитирай
TONY Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 и този дистер както и Дисторжън плюс на МХР са направени с интегрална схема 471 и схемите са доста близки аз имам МХР - и въобще не мога да изкарам Ренди Роудс звука/Ренди и ползвал точно него/ общото между Ренди и Ингви е много първо Ренди бая преди Малстийн вкара неокласицизма в рока А най вече заслугата е на Ричи / 30 - 70класика и блус скала / но да кажем при Ренди съотношението вече е 50 -50 - класика и блус скала - при Малмстийн 90- 10-класика и блус скала - освен че горе долу - са в едни музикални релси и гиъра им е един и същ 100 вата Маршал глава от старите и дистер на ИС 471 предполагам и съм сигурен ча те си издупват маршалите яко - така че да почнат да кривят крайните лампи и добавят дистера тоест - дори да имаш лампово комбо - шансът да си доволен от покупката е малък - няма как да изкараш драйва на Малмстийн без 100 вата глава Маршал и 4х12 колона Маршал дистера е само дабавка! но все пак направи проба - аз вече пробвах Малмстийнския дистер - в маршал велвстейт - и останах - нито недоволен - но и нито възхитен тоест бих си го купил след като вече имам 100 вата глава и 4х12 Маршал Цитирай
Recommended Posts