Кати Публикувано Януари 24, 2010 Публикувано Януари 24, 2010 Здравейте, хора! Тъй като свиря от съвсем малко време на китара, имам голямо желание и любопитство ( ходя на уроци, но знаете там колко бавно се учат нещата.. ) та си свалих програмата GuitarPro .. Обаче проблемът ми е че е само Демо версия за 15 дни.. какво да правя след това тъй като не ми се дават пари да си я закупувам официално ? Цитирай
Лими Отговорено Януари 24, 2010 Отговорено Януари 24, 2010 (Редактирано) Не мога да ти кажа, намери си пиратска версия, защото ти си добро момиче и не правиш такива неща(а, какви?) Не отваряй линкове към пиратски софтуер, защото е против правилат тук и затова си я поискай да ти я купят като подарък за рождения ден А докато минат тези 15 дни се запознай с програмата. Редактирано Януари 24, 2010 от Лими Цитирай
Кати Отговорено Януари 24, 2010 Автор Отговорено Януари 24, 2010 хах мерси.. нова съм във форума (надявам се това да ме управдае ) Цитирай
Recommended Posts