mitkosan Отговорено Януари 27, 2010 Отговорено Януари 27, 2010 Извинявам се на Никсън, ако съм го засегнал или обидил - наистина свири добре, но се съмнявам да се е научил от YES системата. Ако е така пък искам да кажа, че ако за тези години от YES и видео уроци e напреднал толкова, ако си беше впрегнал таланта, усилията, мерака и 10 години труд да ходи по учители, сега да е "име", защото с произведенията си ме убеди, че има много голям потенциал! Митко Цитирай
N1cksoN Отговорено Януари 27, 2010 Отговорено Януари 27, 2010 Е, разбира се, че не е само от прословутата yes система.Имам страхотни видео уроци на David Sprunger и много други в интернет.Така и не отидох на уроци при учител... Въпреки че търсих много преди време в Бургас. Сега вече не търся. Не ми се мисли за миналото, че зеха да ме налягат само неприятни спомени Митко, радвм се че изгладихме спора kole_kn късмет с търсенето! Освен ако не си го купил вече Цитирай
mitkosan Отговорено Януари 27, 2010 Отговорено Януари 27, 2010 (Редактирано) Никсъне, Познавам пианистка, която си ме слага в малкият джоб, която живее в Созопол, свирила е там 8 години, после е продължила май в музикално училище, при това в в Бургас. Митко Редактирано Януари 27, 2010 от mitkosan Цитирай
kole_kn Отговорено Януари 27, 2010 Автор Отговорено Януари 27, 2010 ми не съм го взел още но има време. какво представлява cakewalk и за какво се използва ? Цитирай
N1cksoN Отговорено Януари 28, 2010 Отговорено Януари 28, 2010 (Редактирано) Никсъне, Познавам пианистка, която си ме слага в малкият джоб, която живее в Созопол, свирила е там 8 години, после е продължила май в музикално училище, при това в в Бургас. Митко ^ Как се казва? Може да я познавам. kole_kn , Cakewalk е програма за работа с миди файлове. Доста стара при това. По новите вресии май можеха да записват и wav, но не съм се интересувал.Ползвах я преди 5 години да си отварям мидита с нея. Редактирано Януари 28, 2010 от N1cksoN Цитирай
kole_kn Отговорено Януари 30, 2010 Автор Отговорено Януари 30, 2010 здравейте пак, значи днеска минах през технополис и загледах какви синтезатори има най-скъпия който имат е ямаха псрЕ323 450 лв. та вапроса ми е Е323 има ли голяма разлика от Е313? Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Февруари 2, 2010 Отговорено Февруари 2, 2010 Аз съм се учил от YES (в много малък процент) и от учител, в по-голям процент. YES трябва да се комбинира с уроци, това е ясно, но има добри страни. Това са моите пет стотинки. Аз пък съм на мнение, че за някои стилове (рокендролл, примерно) класическата постановка е вредна, ограничаваща и тн . Ако искате чуйте едно соло от един live концерт на www.myspace.com/norecharge Парчето е Kitkat, в края има соло на пиано/орган. Цитирай
N1cksoN Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 (Редактирано) Аз съм се учил от YES (в много малък процент) и от учител, в по-голям процент. YES трябва да се комбинира с уроци, това е ясно, но има добри страни. Това са моите пет стотинки. Аз пък съм на мнение, че за някои стилове (рокендролл, примерно) класическата постановка е вредна, ограничаваща и тн . Ако искате чуйте едно соло от един live концерт на www.myspace.com/norecharge Парчето е Kitkat, в края има соло на пиано/орган. Стойко, много готино свириш - и на хамонда и на пианото.Особено като за живо изпълнение! Арпежите са много интересни. "На елиза" май от yes си го учил Поне на моя го имах като упражнение. Както и Шопен - nocturne op. 9 no. 2. , болеро на Равел и много други... Много яка китка! Киткат де... "Хъш, хъш аз го давам ти го дръж" - Държи влага Редактирано Февруари 4, 2010 от N1cksoN Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 Е, на тоя лайв имаше и доста грешки.. Иначе не съм го вадил от Йес, май го нямаше там. То и без друго го свиря едно към гьотере.. Това беше част от соло на Лорд на турнето след албума "Abandon". Бе май доста оспамихме темата на човека, най-добре отиди в някои музикален магазин, пробвай, ако не можеш да свириш извикай някой да ти изсвири някоя друга песничка и решавай. Цитирай
Cara Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 Здрасти,аз преди около месец си взех YAMAHA PSR E323 и също като теб съм абсолютен аматьор.Не разбирам мн от модели,но този си го бива.Ако искаш пиши на скайп да ''обменим опит'' Цитирай
Recommended Posts