balombi Публикувано Януари 18, 2010 Публикувано Януари 18, 2010 (Редактирано) едни брачеди решиха да си нправат базик с мене рзтройха ми китарката и ме накараха да зпиша нещо за интернет при което аз нахъсан седам и с мика на пцто седам и за писвам един мой мотив вечерта същите тия копелета ми искат да им го пратим по скупето след прт минути вече е в вбокс и сега берем срам http://vbox7.com/play:d7748507 поне да се похилите малко кат напушени обърнете внимание на заглавието Редактирано Януари 18, 2010 от balombi Цитирай
ultramega Отговорено Януари 18, 2010 Отговорено Януари 18, 2010 Готино.. аз ти препоръчвам да си тактуваш, докато свириш. Музиката има и ритъм освен мелодия Ще се учудиш колко по различно ще звукне солото . Цитирай
balombi Отговорено Януари 18, 2010 Автор Отговорено Януари 18, 2010 (Редактирано) еми да може ще се опитам да тактувам попринцип на мен ми звучи некво замазано сега като го слушам в адекватно състояние когато се здобия с ел китара може дори да го разнообразя малко много благодаря за комплимнта демек '' готино'' мислех че ще има да бера срам ама имам време се пак едва трети коментар Редактирано Януари 18, 2010 от balombi Цитирай
Recommended Posts