Jump to content
Българският форум за музиканти

Архивите са живи


Recommended Posts

Оня ден като си рових из касетите намерих те това чудо от един концерт, и си рекох че на инж. Механов ше му навее топли спомени от младините.

Групата е Mountain Lion. Музикантите са се пропаднали пияници демек я, Механов, Къндо и Ваклата.

 

http://creature.nationalradio.bg/ficho/Pol...%20Brumbara.mp3

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фифчо, а бяхме млади а :):headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang: ..... хехехеее яко е , аз го бях забравил това. Но ми е трудно да си сметна грешките , които правя за една секунда време , ма току съм влязъл в Гинес за най-много пропуснати тонове за минута <_<<_<:greenball::greenball::greenball::greenball:

Искам да дам още малко пикантни подробности околу този лайв.

Та значи Хапаратурата е на оркесър Кристали-гр. Монтана , баща ми случайно познаваше техния ръководител и те само за 100 лева ни я отстъпиха за концерта , а концерта беше яко метъл и то от най-екстремния :))) не знам дали знаеха предварително за какво ще бъде използвана , но като видяха каква музика ще се свири сигурно са се съжалявали за решението да ни я дадат. Народ яко :))) едно време беше така :) ...... Звука от барабаните се отнемаше със дръм модул (демек тригери) и доста често на по бързи каси или нещо друго ,пропускаше по някой удар , ама си стана як концерт. Спомени , спооомени ........

:cheers::cheers::cheers::cheers:

Редактирано от DeathZone
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаха яко е

ама не чувам никакъв фус?

Бе то със сигурност имаше , ама озвучителя ни беше от по други музикантски кръгове <_<) и толкова се беше ошашкал от обстановката в залата че му е било само до фус :greenball: , та така :greenball:)) Не знам как ти би се почуствал на концерт на орекестър Кристали , но на тях на нашия хич не им беше лесно :headbang::greenball::greenball:

Редактирано от DeathZone
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мухахахах присопати сте големи ей! Росене, къртиш мифки бойери плочки фаянс теракота худро и звукоизолация, ремонтно довършителни работи, бани тоалетни испански мрамор душ кабини цокли....... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички ви :)! Ей Страт , ми аз да зема да стана един фаянсаджия и без тва в последно време ме гонят финансови проблеми :) ! Майтап, просто така яко съм фиркан че едвам целя клавишите ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много яко яко :ph34r: Ако ще го записвате пак,мога да се включа с ксилофон :hello:

:)

Идеята е интересна , но ще трябва да се промени аранжимента , сега със сигурност ще звукне много по добре. Радвам се че ти е харесало , макар и с ужасно зле изсвирени китари , но тогава беше актуално клатенето на глави и по малко свиренето :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дааа така си беше Механов. На барабаниста работата беше да млати яко, да кине кожи и да троши чинели. За басиста е ясно, ако удари на баса и не моо да ти съдере ватенката значи е в групата щото апаратурата е негова. Май китаристите са най на далавера. Само се развеват из сцената като прани гащи, а и пичоците се заглеждат по тех. Апа вокала е най големия клатикурец у целата дандания. :):):) Дреме му на кура кво ше изпее щото обикновенно апаратурата на концертите е толкова скапана че накрая вече се чудиш дали не сте почнали друго парче.Затова принципа на концертиращия музикант е: Сборен пункт - НАКРАЯ :):):):-(;);)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.