fifcho Публикувано Януари 9, 2006 Публикувано Януари 9, 2006 Оня ден като си рових из касетите намерих те това чудо от един концерт, и си рекох че на инж. Механов ше му навее топли спомени от младините. Групата е Mountain Lion. Музикантите са се пропаднали пияници демек я, Механов, Къндо и Ваклата. http://creature.nationalradio.bg/ficho/Pol...%20Brumbara.mp3 Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 (Редактирано) Фифчо, а бяхме млади а ..... хехехеее яко е , аз го бях забравил това. Но ми е трудно да си сметна грешките , които правя за една секунда време , ма току съм влязъл в Гинес за най-много пропуснати тонове за минута Искам да дам още малко пикантни подробности околу този лайв. Та значи Хапаратурата е на оркесър Кристали-гр. Монтана , баща ми случайно познаваше техния ръководител и те само за 100 лева ни я отстъпиха за концерта , а концерта беше яко метъл и то от най-екстремния )) не знам дали знаеха предварително за какво ще бъде използвана , но като видяха каква музика ще се свири сигурно са се съжалявали за решението да ни я дадат. Народ яко )) едно време беше така ...... Звука от барабаните се отнемаше със дръм модул (демек тригери) и доста често на по бързи каси или нещо друго ,пропускаше по някой удар , ама си стана як концерт. Спомени , спооомени ........ Редактирано Януари 9, 2006 от DeathZone Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 хаха яко е ама не чувам никакъв фус? Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 (Редактирано) хаха яко е ама не чувам никакъв фус? Бе то със сигурност имаше , ама озвучителя ни беше от по други музикантски кръгове ) и толкова се беше ошашкал от обстановката в залата че му е било само до фус , та така )) Не знам как ти би се почуствал на концерт на орекестър Кристали , но на тях на нашия хич не им беше лесно Редактирано Януари 9, 2006 от DeathZone Цитирай
jFog Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 убиец! Влезнаате при класиците Дет Зон-ев трябва да го запишеш това на ново, ше го куфея на всяко пускане Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 мухахахах присопати сте големи ей! Росене, къртиш мифки бойери плочки фаянс теракота худро и звукоизолация, ремонтно довършителни работи, бани тоалетни испански мрамор душ кабини цокли....... Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 Благодаря на всички ви ! Ей Страт , ми аз да зема да стана един фаянсаджия и без тва в последно време ме гонят финансови проблеми ! Майтап, просто така яко съм фиркан че едвам целя клавишите .... Цитирай
eL_NinYo Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 Много яко яко Ако ще го записвате пак,мога да се включа с ксилофон :hello: Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 10, 2006 Отговорено Януари 10, 2006 Много яко яко Ако ще го записвате пак,мога да се включа с ксилофон :hello: Идеята е интересна , но ще трябва да се промени аранжимента , сега със сигурност ще звукне много по добре. Радвам се че ти е харесало , макар и с ужасно зле изсвирени китари , но тогава беше актуално клатенето на глави и по малко свиренето Цитирай
fifcho Отговорено Януари 11, 2006 Автор Отговорено Януари 11, 2006 Дааа така си беше Механов. На барабаниста работата беше да млати яко, да кине кожи и да троши чинели. За басиста е ясно, ако удари на баса и не моо да ти съдере ватенката значи е в групата щото апаратурата е негова. Май китаристите са най на далавера. Само се развеват из сцената като прани гащи, а и пичоците се заглеждат по тех. Апа вокала е най големия клатикурец у целата дандания. Дреме му на кура кво ше изпее щото обикновенно апаратурата на концертите е толкова скапана че накрая вече се чудиш дали не сте почнали друго парче.Затова принципа на концертиращия музикант е: Сборен пункт - НАКРАЯ Цитирай
MDFk Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Якооооо! Трябвало е да го кръстите обаче "Полета на бомбата" . Много е "риъл"... И мнооого зло. :guitar: Цитирай
pendejo Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 буахахахахах добре еееее лоши хора! :evil: Цитирай
Recommended Posts