dreamer Отговорено Ноември 4, 2004 Share Отговорено Ноември 4, 2004 Ok, зна4и както разбрахте аз посещавам репетиционната в Княжево ето с каква апаратура разполагат там, за китарите има две ПиВита еднотое голямо мисля4е е около 80 вата с фут суи4 и е двуканално,другото е малко 30 вата но вси4ко е озву4ено през големите боксове които са доста мощни, за баса има един Берингер глава които стои при него в апаратната, микрофоните за пеене са 4, Шур и АКГ, има синтезатор на Ямаха не мога да кажа какъв модел е но си ли4и 4е е нов,могат да се правят и записи на репетициите, на касетка когато се записва е безплатно а когато е на диск се заплаща 2 лв допълнително към 4аса 8574 555 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Ноември 5, 2004 Share Отговорено Ноември 5, 2004 а чували ли сте за Korozy Mad House? познахте - репетиционната на Korozy в кв Хаджи Димитър е, пътува се с тролеи 2 дотам има лампово кубе Peavy Бас бокс микрофона е ...хм...не помня! (щото купих на вокалистката нейн си) а барабаните бяха Pearl, ама ги купи нашия барабанист сега има някакви жестоки но, както се досещате, репетиционната не функционира в момента - ще се купуват някакви по-стари4ки за идващите банди иначе аз харесвам звука, пичовете са много коректни примитивно е и е много гот, защото е уюутно и саунда е истински толкоз Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Mincho Отговорено Ноември 5, 2004 Share Отговорено Ноември 5, 2004 Ако може да напишете и информация в коя репетиционна колко струва ще съм много благодарен. И по специално в President. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bigjav Отговорено Ноември 12, 2004 Share Отговорено Ноември 12, 2004 Ние пък ходим при Бисер в Княжево. Учудваме фактът, че никой не говори за неговата репетиционна! Струва 5лв. на час. Барабаните са прилични, има две китарни кубета Peavey, едното е малко, но с микрофон става. Проблемът при Биско е, че не му се ръчка по мишпулта, и доста често 3вука е пренаситен с някакви гадни честоти, което води и до доста микрофонии. Иначе има климатик и е широчко. Айде! Bigjav Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Ноември 19, 2004 Автор Share Отговорено Ноември 19, 2004 Абе колко стува удоволствието да дрънчиш 1 час в M&D? И май никъде не стана дума ква техника има там, къде точно се намира, телефони... Мерси за който се отзове. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vovcho Отговорено Ноември 21, 2004 Share Отговорено Ноември 21, 2004 Аз от PJ Sound съм много доволен. Там е най-яко. Били сме и в Гардени( на Милена) и в 92 и в Президент. Там най си ни харесва(за групата ми говора). В Президент верно стават ужасни микрофонии. За там си бях направил един постен ефект и пак ставаха. До нас има една репетиционна обаче било пълна мизерия, но не е и много скъпо (мисля че 2 лв, никога не съм бил там). Намира На ул Нишава до спирката на тролей 2 и 9 в една къща. Бива си ме да обяснявам. Знам и за една на Плиска обаче там вече съм ходил и ви казвам че е отвратително. Ако много искате да знаете ще ми кажете ще опитам да ви обясня Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YtseJam Отговорено Ноември 22, 2004 Share Отговорено Ноември 22, 2004 Тази на Нишава всъщност е на улица Лерин. Не знаех, че още съществува, аз съм ходил там преди 6-7 години сигурно и тогава беше сравнително окей, едно просторно помещение, цялото с ламперия, чисто и т.н. Но това беше много много отдавна. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SOD Отговорено Ноември 22, 2004 Share Отговорено Ноември 22, 2004 В Президент никога не сме имали микрофонии, аз тия проблеми ги имах в тая дето и викате Милена и друго съм забелязал че взависимост от това какво ниво си подал към усилвателя...ако усилиш много преусилвателя нормално е когато усилиш самия усилвател той да се държи неестетвено, другото важно нещо е къде си разполагаш микрофоните, в Президент колоните са вддигнати високо и ако се забиеш пред тях или пък стискаш в шепи микрофона нормално да се получат микрофонии Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boogerman Отговорено Ноември 26, 2004 Share Отговорено Ноември 26, 2004 Леле-е-е, ше съ избиете бе хора... В момента свириме най често или при Данчо (JL sound), или при Пламен (PJ Sound) и не мога да кажа лоша дума нито за едното, нито за другото място. Просто след 2-3 репетиции ако някой си направи труда да си запомни горе-долу корекциите на групата, не виждам какъв може да е проблема. При Бисер също е добре ама е много далече тва княжево бе (пък и стават много катастрофи там напоследък ) M&D е Super ама е малко цифромания I think Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
James Hetfield Отговорено Декември 5, 2004 Share Отговорено Декември 5, 2004 Там до колкото си спомняма имаше 2 готини кубенца PeaVea, които вадеха убийстен саунд. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anadem Отговорено Декември 6, 2004 Share Отговорено Декември 6, 2004 Иво (пича дето държи репетиционната в Белите Брези на ул. Лерин) постоянно си сменя телефона така, че не мога да ти дам най-актуалния но там вече не се свири на час. Има 3-4 групи, които дават по 80 кинта месечно и свирят колкото си искат. Преди правеха изключения за 1-2 репетиции, но вече не става Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fLiSk Отговорено Декември 6, 2004 Share Отговорено Декември 6, 2004 Верно ли бе? Иво кога го реновира така? бахти, аз се надявах там да си бичим назима по традиция... Па и с него да се видим... Кои са групите които свирят там? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anadem Отговорено Декември 6, 2004 Share Отговорено Декември 6, 2004 Не знам кои групи свирят, евентуално мога да питам барабаниста ми той може и да знае ?!? То тоя нов формат на репетициите си е от бая време вече, ма преди няколко месеца направихме 1-2 извънредни репетиции, но вече не ставало да се свири на час. Все пак звънни на Иво и си говори директно с него :exclaim: :think: Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KING4o_kardana Отговорено Декември 13, 2004 Share Отговорено Декември 13, 2004 Еми сие с групата забиваме в една на ГОРУБЛЯНЕ...малко ми е далече от Надежда,ама нищо,все пак-относно барабаните-има кардан с ride ,crash ,fus,2 alta,пералня,solo,синтезатор,няколко кубета.Репетиционната се намира на спирка след автоборсата по посока към Горубляне!!! :twisted: модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RanEthel Отговорено Декември 13, 2004 Share Отговорено Декември 13, 2004 Ерм .. тук в Пловдив има само една , която изглеждаше добре оборудвана .. имаше барабани , пултове и още няколко джаджи дето не разбрах за какво са. И струва 1 лев на час на цялата група :РРРР . Скоро ще започнем да ходим редовно. :violin: :guitar: Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts