Pif Публикувано Януари 17, 2010 Публикувано Януари 17, 2010 Моля ако на някой от тук четящите / пишещите му се намира такова микрофонче да се обади. За 103 знам че имат в графити но не познавам никой там. ТЛМ193 има един човек от Русе и като имам път ще мина да го видя но засега нямам. Та голяма почерпка за който ми намери такова нещо за няколко минути. Цитирай
Nikolay Petev Yolov Отговорено Януари 23, 2010 Отговорено Януари 23, 2010 Моля ако на някой от тук четящите / пишещите му се намира такова микрофонче да се обади.За 103 знам че имат в графити но не познавам никой там. ТЛМ193 има един човек от Русе и като имам път ще мина да го видя но засега нямам. Та голяма почерпка за който ми намери такова нещо за няколко минути. Аз имам 2 броя TLM 127, които са същите като параметри на гореспоменатите, само имат промяна на посоките. Така и не разбрах за какво са ти??? Цитирай
Pif Отговорено Януари 23, 2010 Автор Отговорено Януари 23, 2010 Ако бяха еднакви нямаше да ги има като модели. Аз вече успях да тествам ТЛМ127 (за което благодаря МНОГО на фирма Алмар) и не съм особенно очарован от този микрофон. Тествах и ТЛМ49 който е една идея по добре но като цяло са много далеч от микрофоните с които съм свикнал - М47 У67, У87, У89 и други от серията. Надеждите ми са 103 и 193 да са по добри от 127 и да си заслужава човек да си купи ТЛМ. Цитирай
Nikolay Petev Yolov Отговорено Февруари 11, 2010 Отговорено Февруари 11, 2010 Ако бяха еднакви нямаше да ги има като модели. Аз вече успях да тествам ТЛМ127 (за което благодаря МНОГО на фирма Алмар) и не съм особенно очарован от този микрофон. Тествах и ТЛМ49 който е една идея по добре но като цяло са много далеч от микрофоните с които съм свикнал - М47 У67, У87, У89 и други от серията.Надеждите ми са 103 и 193 да са по добри от 127 и да си заслужава човек да си купи ТЛМ. За 193 незнам, но 103 е абсолютно същия като звук като 127, единствено липсват характеристиките за посоката. В студиото имам 127 имам и АКГ 414. Моето лично мнение е, че на нойманите звукът е една идея по-остър от този на АКГ-то. За това препоръчвам АКГ (по-мек и матов звук) за поп музика, а нойманите (по искрящи и някакси чисти) за по хард парчета. Успех Цитирай
Recommended Posts