Jump to content
Българският форум за музиканти

раздел "Авторски албуми"  

29 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Отговорено

^ Бе, не знам, ама едно обобщаващо примерче - аз наистина съм се уговарял с разни хора, да се уговарят с други и така след половин година до мен достигна концерт на Кале, на който нивото на шумовете беше по-високо от нивото на музиката, но въпреки това бях много удовлетворен.

Сега сваляш цялата дискография на всичко около Воев за 3 мин и никога не я изслушваш, но си спокоен, че я имаш.

Нещо такова имах предвид, иначе съм се наслушал и нагледал на фенове :secret:

Отговорено (Редактирано)

Отдавна си го мисля, но все пропускам да го добавя - значи, ако има отделна тема, в която се обявяват албумите, се явява и още едно неудобство - представянето на един албум ще заема от няколко реда, до няколко скрийна, а при отделен раздел, на един скрийн, ще се виждат 15-20 албума :Piano:

Редактирано от ...taka li e? - a taka.
Отговорено (Редактирано)
^

Извинявам се за наглостта, която ще си позволя, но гласувалите против, са ми ясни - обкръжен съм от такива - непрекъснато и по цял ден, и навсякъде, и по всякакви начини - нищо не правиш и съответно защо някой друг трябва да прави нещо (малко пресилено звучи, дори доста, но се получава "страх ме е някой да не изяде хлябът, дето не е мой" - не, че тук има някакъв "хляб"!)?

Дано не бъда разбран погрешно и написаното не се възприеме като агресия от моя страна - мир, любов и успехи на всички, но нека избралите пасивния начин на живот да се научат да не пречат на дейците (басни да разказвам ли - слънце, луна - затъмнение, каца с мед - капки-катрани, работи...), а само на себе си - вашият избор не е мой!

Свилене,

излиза, че щом не съм гласувал, значи съм мързелив, пазя някакъв хляб дето го няма, затъмнявам слънцето (тебе) и се изаках в кацата с меда. Дали малко не пресилваш нещата.

П.П. Драсни ми на Л.С. как да се срещнем да ми дадеш един албум.

Успех

Редактирано от bgmttt
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.