yellow nEuphoria Публикувано Януари 15, 2010 Публикувано Януари 15, 2010 Europe - Final Countdown ... Не е цялата, не съм извадил солото и още едни работи ама така вече ми звъни GSM-а Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 16, 2010 Автор Отговорено Януари 16, 2010 Отзиви мотдзиви няма ли нещо... звук, барабани ???? Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 16, 2010 Отговорено Януари 16, 2010 (Редактирано) Един бърз отговор: + кефи ме реверба - носи много гот! - клавирната бленда трябва да е по-метална и с (повече) хорус&дилей; барабанчето леко кашонира... Редактирано Януари 16, 2010 от Ивелин Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 16, 2010 Автор Отговорено Януари 16, 2010 Еми реверба носи много гот, защото всичко е дублирано отпред е Dry сигнала сух и остър, а отзад е компресиран реверб отсечен с гейт и още мазен верб и после става мощен удар. Блендата е само една от един синт на cubase 5... пък за барабана нз, мисля че този дръм сет е мощен пък дали е кашонест.. мисля, че пасва Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 16, 2010 Автор Отговорено Януари 16, 2010 Ми май няма смисъл вече да се правя че разбирам и мога... то никой не те ебава... няма смисъл да го правя! Цитирай
james-assya Отговорено Януари 16, 2010 Отговорено Януари 16, 2010 не го рабзрах твоя отговор но както и да е Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 16, 2010 Автор Отговорено Януари 16, 2010 Еми кажи ми направено е добре и микс и други работи при виждания 100 към 2 коментара няма смисъл да ви правя разни работи и да ги качвам и и и и и и........ разбираш ме Цитирай
james-assya Отговорено Януари 16, 2010 Отговорено Януари 16, 2010 Твоя воля, аз от микс не разбирам много, повече от свирене, микса си е добре за мен, но принципно песента ми е скучна на мене така че няма какво повече да кажа, само че изпълнението е правилно. Но това не е малко за мен това е важно не знам за теб. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Януари 16, 2010 Автор Отговорено Януари 16, 2010 Е тая песен ако ти идва лека Тва е най-якото парче на 80те Цитирай
Slav Отговорено Януари 17, 2010 Отговорено Януари 17, 2010 ^Е баш най-якото ... Ама лично мнение де, иначе евала ама нещо много кратичко бре. Искаме солото ! Цитирай
hand_of_doom Отговорено Януари 18, 2010 Отговорено Януари 18, 2010 С две думи - готино инструменталче, жалко, че е кратко. Клавирът като че ли трябва да е малко по-хард, иначе другото ми хареса (барабаните може да са лееееко още малко по-плътни). Мастърингът е добре. Само вокалче Цитирай
Recommended Posts