tanov Публикувано Януари 15, 2010 Публикувано Януари 15, 2010 Някой от звукарите във форума да е попадал на това: http://www.neumann.com/contest/Contest_2003.zip Цитирай
Pif Отговорено Януари 15, 2010 Отговорено Януари 15, 2010 БЛАГОДАРЯ МНОГО. Това е уникално. Вече няколко часа съм залегнал със слушалките над него а имам толкоз друга работа за вършене. Наистина готино тестче. Съветвам всеки да го направи. Частта с коя китара коя е и кой изпълнител какво е работил ги прескочих, но пък чисто звуковите неща са много забавни и приятни. Цитирай
VSTi Отговорено Януари 15, 2010 Отговорено Януари 15, 2010 Това навремето беше предложено за годишнината на фирмата. До колкото си спомням беше конкурс, с награди. Но впоследствие на много места, където се учи и преподава звукотехника и звукозапис го използват за учебни цели, така е и при нас, в учебния цунтър. Там на сайта има и ключ с верните отговори. Приемете повече материала като презентации на микрофони, микрофонни техники и звукозапис, разположение на микрофоните и т.н. Успех! Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 16, 2010 Отговорено Януари 16, 2010 Благодаря! Това е не само хубав тест, но и своеобразен учебник. Направих първите 12 въпроса и за мое учудване съм отговорил правилно на всички ... без 1: разменил съм местата на 2 от семплите на челото. Дори и при правилен отговор отново научаваш нещо, в моя случай бях отгатнал някой отговори благодарение на съвсем различни характеристики на звука от изтъкнатите в отговорите, например при духовите инструменти лесно се разпознава най-близкия до изхода микрофон заради силата, с която се чува въздушния поток. Цитирай
Fortissimo Отговорено Февруари 1, 2010 Отговорено Февруари 1, 2010 Имам го още когато излезе. Пратиха ми го на оригинален диск от Германия. Наградата беше много маниашка обаче имаше някои безумни въпроси тогава за мен. Сега гледам на друг начин на този диск. Цитирай
tanov Отговорено Февруари 1, 2010 Автор Отговорено Февруари 1, 2010 Да, имаше прекалени неща - примерно "познайте коя мрежа на какъв амп е" или "кой нек на коя китара е" Цитирай
Recommended Posts