ironspider Публикувано Януари 13, 2010 Share Публикувано Януари 13, 2010 главно за това комбо ме интересува дали чистият му канал става защото смятам да го ползвам с комбинация от процесор. мерси предварително :) Stay Metal Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synyster_vengeance Отговорено Януари 13, 2010 Share Отговорено Януари 13, 2010 главно за това комбо ме интересува дали чистият му канал става защото смятам да го ползвам с комбинация от процесор. мерси предварително :) Stay Metal Ти да не си от група Spider??Просто щотот видях, че пише че си от ДГР иначе фендер са известни със своя клийн саунд.Аз имам Fender 65r и съм много доволен. Чуй как звучи тука на това клипче и останалите Озвучаването е централно, но залата беше достатъчна да се озвучи добре само от кубето. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ironspider Отговорено Януари 13, 2010 Автор Share Отговорено Януари 13, 2010 мерси за инфо. и не не свиря в SPIDER, 1 всичка в тази група са некъдирници който си мислят че стават за не .2 в димитровград няма само 1 група Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Януари 13, 2010 Share Отговорено Януари 13, 2010 (Редактирано) Е какво значение има дали му е добър чистия канал? След като прекараш процесор през него напълно се обезличават даденостите на усилвателя... Редактирано Януари 13, 2010 от Yves Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ironspider Отговорено Януари 13, 2010 Автор Share Отговорено Януари 13, 2010 ами ставаше въпрос дали има добри честоти защото имам ено кубе което не средите и високите след като жкл процесор стават ужасни Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synyster_vengeance Отговорено Януари 13, 2010 Share Отговорено Януари 13, 2010 (Редактирано) Yves прав.Процесорите могат да ми........ лично мнение все пак!!! Познаваш ли ги че си мислиш че са некадърници??? Редактирано Януари 13, 2010 от synyster_vengeance Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ironspider Отговорено Януари 13, 2010 Автор Share Отговорено Януари 13, 2010 да познавам ги и съм ги чувал как свирят и нестават :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Януари 13, 2010 Share Отговорено Януари 13, 2010 Опитвал съм се известно време да изкарам сносен тон с процесори през такова комбо, но за жалост без успех. Като цяло чистия му канал има доста високи които аз не успях да изрежа както трябва. 20-30 годишни вермонки звучаха в пъти по-добре от това. Иначе ако свириш само с неговия драйв не е никак лошо за не особено тежка музика. Един друг съфорумец също се беше мъчил да докара звук с такова комбо, но с камьончета в общи линии и той стигна до същите изводи. И @Yves има значения какъв ти е чистия канал дори да свириш с процесор. Моите 5 стотинки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Януари 13, 2010 Share Отговорено Януари 13, 2010 (Редактирано) Става, като за тази си цена. Black_Waltz обаче е прав - чистия канал доста "дрънчи". А и това кубе, както и повечето толкова мощни кубета (120 W) трябва да се свири доста силно, за да се чуе. Ако през повечето време ще свириш във вас...по-добре помисли за нещо друго. Дори за репетиция/сцена в малко клубче е доста силно и на 4/10 вече дъни ужасно силно. Редактирано Януари 13, 2010 от SomeoneElse Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
INVADER Отговорено Януари 13, 2010 Share Отговорено Януари 13, 2010 еми пич личи си че си китарен нууб (видях че си пуснал и друга тема за процесори и тия мазнотии там) та като си трагнал за начинаешТ няма да ти пука толкоз как звучи и баи да веи тоя дето ти е дал идеята да ползваш дистъра на ЕВТИНИЯ процесор му кажи да си пусне един и да не се качва никога на сцена за да не уббие публиката с ЯКИЯ си тон зашТото всички знаим как хубаво звучат процесорите и т.нннн моите 0 ст. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ironspider Отговорено Януари 13, 2010 Автор Share Отговорено Януари 13, 2010 може ли да ми кажете някое което да става за тази дейност и да не е от 1000 лв и на горе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
INVADER Отговорено Януари 13, 2010 Share Отговорено Януари 13, 2010 няма кубе дето да звучи добре с ламав процесор мисля Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Doombringer Отговорено Януари 13, 2010 Share Отговорено Януари 13, 2010 виж затова комбо нз аз ползвам процесор.ама ми е интересно как 2 3 човека решават че процесорите не и се опитват да насадят тва на веки.INVADER ти някога свирил ли са на хуваб процесор че казваш че процесорите не вадили звук.Купи си един LINE 6 посвири на него куписи после и 3 камиончета и направи разликата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
INVADER Отговорено Януари 13, 2010 Share Отговорено Януари 13, 2010 говорех за ЕВТИНИТЕ! не за ламповите и тия които са с цена МНОГО. сега ако ми кажеш че процесор за 200 звучи мн добре тогава вече можеш да си ходиш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Doombringer Отговорено Януари 13, 2010 Share Отговорено Януари 13, 2010 1.мне не зжучи мн добре и това може да го разбереш само поцената,защото ако беше най доброто на пазара нямаше да струва 200-300 лв. а щеше да бъде 2000-3000. 2.Ти някога свирил ли си на точно този модел процесори или всичко което го говориш е ей така заучено от др форуми за да може да се прайм на мн хитри пред "нуубовете" и 3. за парите който му искат си заслужава Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts