inqubus Отговорено Януари 13, 2010 Отговорено Януари 13, 2010 ^ Е*аси хахаха ще спра да ги чета тея теми вече! И к'во? Купи си викаш Стагг за 200 кинта и е лудница? Евтим е прав, sasog също! Цитирай
ironspider Отговорено Януари 13, 2010 Отговорено Януари 13, 2010 Мне не не ти казвам че са най добрите китари или че вадят най добрия звук но са мн по добре от Behringer Цитирай
wait_and_bleed Отговорено Януари 13, 2010 Отговорено Януари 13, 2010 НЕ! Орфея ми свири 10 пъти по-добре Цитирай
ironspider Отговорено Януари 13, 2010 Отговорено Януари 13, 2010 ми радвам се за теб олучил си на Орфей Цитирай
Чукопад Отговорено Януари 13, 2010 Отговорено Януари 13, 2010 аз пък с моята китара стаг като я пъхна в кубето също стаг и без ефекти без нищо само с вградения драйв и докарвам металика в студио на 99% процента кво знаете вие Пък и след като човек със Стаг казва, че Беринджър са ташак, просто смятайте за какво става върпос Цитирай
Doombringer Отговорено Януари 13, 2010 Отговорено Януари 13, 2010 хаха Според мен си купи на братовчед си един Gibson Les Paul Zakk Wylde Signature ще му хареса и няма да се водят тия глупави спорове коя китара била по добра и коя не.Като цяло нито Behringer нито Stagg стават ,но всеки си има мнение затова ,но ако трябва да избирам междо 2 мари бих предпочел Stagg Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 13, 2010 Отговорено Януари 13, 2010 (Редактирано) Пичове, айде малко по-сериозно. На който му се иска да си поприказва, да ходи да пийне с приятели биричка(ако мама и тате го пуснат). Редактирано Януари 13, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай
Цеко Отговорено Януари 14, 2010 Отговорено Януари 14, 2010 Здравейте. Аз съм имал Беринджер и наистина не бих я препоръчал, но ми беше първата и китара и нямаше с какво да я сравня. Според мен за човек който не е хващал инструмент става.. Да се понаучи(не че аз много съм научил) По-здрави. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 14, 2010 Отговорено Януари 14, 2010 A забравих те ли, че беринджър имат различни китари на различни цени? Всичките ли ги пробвахте? Цитирай
chalgasucks Отговорено Януари 14, 2010 Отговорено Януари 14, 2010 подобре си намери от някъде китара NEO мисля ,че ще е по сполучлива Цитирай
Fallenblood Отговорено Януари 14, 2010 Отговорено Януари 14, 2010 купи от раздела. много по-добре убава китара, отколкото нова. Цитирай
Recommended Posts