Chipsan Отговорено Януари 13, 2010 Отговорено Януари 13, 2010 (Редактирано) От английския ebay може да се пазарува с цена на доставката до България 3лв/кг + доставката от самия продавач. Някаква фирма се занимава с доставка на продукти от сайта на въпросната цена. Гледах за Peavey vyper 15ка и излиза с ~50лв по-тънко отколкото са в България. ПП 7,5 кг беше peavey-то, което прави около 23лв доставка Редактирано Януари 13, 2010 от Chipsan Цитирай
Acei Отговорено Януари 13, 2010 Отговорено Януари 13, 2010 От английския ebay може да се пазарува с цена на доставката до България 3лв/кг + доставката от самия продавач. Някаква фирма се занимава с доставка на продукти от сайта на въпросната цена. Гледах за Peavey vyper 15ка и излиза с ~50лв по-тънко отколкото са в България. ПП 7,5 кг беше peavey-то, което прави около 23лв доставка да въпросната фирма е Еконт имат офис в Лондон ето линк http://onlineshoppinguk.econt.com/ Цитирай
Feel like a monster Отговорено Януари 13, 2010 Автор Отговорено Януари 13, 2010 (Редактирано) Оо аз в Ибей съм влизал 2-3 пъти и немога да разбера дали артикулите там за нови или 2 ръка? Предполагам са нови. П.П.- Значи за сега Томанската оферта остава? Тоест ми е по на аванта? ЕДИТ: С лондонския Еконт колко ще излезе грубо цялата покупка? Редактирано Януари 13, 2010 от Feel like a monster Цитирай
Chipsan Отговорено Януари 13, 2010 Отговорено Януари 13, 2010 В ибей има и нови и 2ра ръка. Вляво има меню, от което избираш настройки за търсенето. http://cgi.ebay.co.uk/BC-Rich-Warbeast-One...=item20aef1ef54 Цитирай
Fashion Отговорено Януари 13, 2010 Отговорено Януари 13, 2010 Като пазарувах последно от там,навсякъде пишеше ,че продукта е нов ,но като дойде ,беше използван и с доста видими дефекти. Цитирай
Chipsan Отговорено Януари 13, 2010 Отговорено Януари 13, 2010 Има тема за рисковете при покупка от ибей. Аз лично гледам да пазарувам от разни магазини или от top-rated seller. Цитирай
Feel like a monster Отговорено Януари 13, 2010 Автор Отговорено Януари 13, 2010 А каква е разликата между Warbeast Trace i Warbeast Trace T освен Флойд Роуз-а? Цитирай
Yves Отговорено Януари 13, 2010 Отговорено Януари 13, 2010 Е че малка разлика ли е... Ама тоя Флойд е лицензен, така че не го брой много-много... Цитирай
Mephistopheles Отговорено Януари 14, 2010 Отговорено Януари 14, 2010 Е че малка разлика ли е... Ама тоя Флойд е лицензен, така че не го брой много-много... A имат толкова хубави модели с Kahler тремоло... Цитирай
Yves Отговорено Януари 14, 2010 Отговорено Януари 14, 2010 (Редактирано) Те имат, ама кой ги купува... Те по линия на Кери са ги нахакали в толкова китари. Аз освен него и Ханеман не мога да се сетя за друг известен музикант, който изключително да използва такова тремоло. Калера е специфичен и явно се отразява в приложението му... Пък и дори при този вид със сигурност има по-качествени и по-бюджетни варианти, точно както при Флойд. П.С. Сега прегледах artist list-a на Kahler USA, където присъстват точно 16 човека Но в интерес на истината има и други известни - двамата от Джудас, Глен Дровър и Джери Кантрел също са по-изтъкнати. Редактирано Януари 14, 2010 от Yves Цитирай
Recommended Posts