Chuck Norris Публикувано Януари 12, 2010 Публикувано Януари 12, 2010 Група ACCESS от град Каварна представя AC DC - Shook Me All Night Long BASS - Драго Lead Guitar - Васко Rhythm Guitar - Борко Drums - Сашо Вокали - Георги (АЗ) LIMP BIZKIT - Behind Blue Eyes също наживо от същия концерт със същите музиканти ! WHAT THE FUCK? както са казали французите... Цитирай
james-assya Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 Добри сте, и двете изплълнения са добри, на второто вокала повече ми харесва, не съм чувала песента, но сякаш повече пасва, на първото сякаш малко се мъчи но кой ли не бил с тия вокали. Второто като го слушам ми се струва малко паднал гласа ти, да не си бил болен? Но както казах добри са Цитирай
Faceless Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 Браво пичове Гледах ви в Алиби... поздравления! Поздрави от Варна Цитирай
Chuck Norris Отговорено Януари 12, 2010 Автор Отговорено Януари 12, 2010 Мерси! Обаждай се другия път! на 21-ви отново сме в АЛИБИ - Варна , заповядайте всички! Цитирай
N1cksoN Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 (Редактирано) Браво е!!! Супер яки клипове. Много добре си я докарал - "Ей си ди си баш така си пей" Много ще се кефя да чуя и нещо авторско. Редактирано Януари 12, 2010 от N1cksoN Цитирай
Chuck Norris Отговорено Януари 13, 2010 Автор Отговорено Януари 13, 2010 Браво е!!! Супер яки клипове. Много добре си я докарал - "Ей си ди си баш така си пей" Много ще се кефя да чуя и нещо авторско. Ще има надявам се! Може би ще е само от моя страна, но ще има! Цитирай
Dilyan Bogdanov Отговорено Януари 14, 2010 Отговорено Януари 14, 2010 Браво, добре сте се сработили Гледах ви 1-2 пъти в Каварна. Обадете се някой път да пробваме нещо заедно, Драго от 5 години ми е обещал Успех Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Януари 14, 2010 Отговорено Януари 14, 2010 Би трябвало за такива групи и изобщо за рок музиката в България залите да са препълнени... Уви.. Цитирай
Басурендер Отговорено Януари 14, 2010 Отговорено Януари 14, 2010 Кон да го споходи оператора ви.. Толкова добре изглеждате и толкова добре се справяте на сцената...ама "публиката" не трябваше да се вижда Цитирай
Pwnzorafied Отговорено Януари 15, 2010 Отговорено Януари 15, 2010 ''Много благодаря,търся си гадже'' ХААХАХА :Д Иначе много яко сте го направили Ама наистина 90% от публиката беше заспала Д: Цитирай
Chuck Norris Отговорено Януари 15, 2010 Автор Отговорено Януари 15, 2010 Благодаря за положителните коментари, а за жителите на Варна, моля да заповядат на 21.01.2010 в АЛИБИ - Варна,за да ни погледат, започваме в 11 часа. Благодаря още веднъж ! Цитирай
Recommended Posts