frostwolf Публикувано Януари 11, 2010 Share Публикувано Януари 11, 2010 питам аз, възможно ли е да стане някъф гаф от намаляване на екшъна на класическата китара откъм бриджа? сиреч да се намали височината на бриджа и оттам да падне екшъна на високите позиции. и ако според вас има реална полза от тоя трик ако може да ми препоръчате лютиер в софия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
James Hetfield Отговорено Януари 14, 2010 Share Отговорено Януари 14, 2010 Честно да ти кажа не бих си играл с класическа китара точно... Особено ако е свястна. Все пак ниския екшън е специалитет на ел. китарите и то защото там е нужно удобство... Ако няма проблем с китарата недей си игра. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Snowfire Отговорено Януари 15, 2010 Share Отговорено Януари 15, 2010 И аз се интересувам за същото,но за акустична китара. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Януари 15, 2010 Share Отговорено Януари 15, 2010 Тук има Нещо по въпроса Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dball Отговорено Януари 15, 2010 Share Отговорено Януари 15, 2010 ^FRET BUZZ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Snowfire Отговорено Януари 18, 2010 Share Отговорено Януари 18, 2010 Е можете ли да ми кажете лютиер в София,който да ми направи това.Знам,че има тема за лютиери,но там не пише нито телефони,нито адреси. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
frostwolf Отговорено Януари 19, 2010 Автор Share Отговорено Януари 19, 2010 и аз предимно от това се интересувам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts