solo5 Публикувано Януари 11, 2010 Share Публикувано Януари 11, 2010 (Редактирано) Днес един приятел ми каза, че в момента румънската лея нещо е поевтиняла и било изгодно да се пазарува от Румъния. Към това като прибавим че България и Румъния са в ЕС, май наистина не е лоша идея за пазаруване оттам. Валутният курсът е следният: 1.00 RON= 0.473952 BGN 1 BGN = 2.10992 RON Интересува ме някой дали е посещавал музикален магазин там и ако може да даде координати, както и да каже дали имат музикални магазини на ниво И по какво си приличат или различават от тези в БГ. Ако има линк към някой румънски онлайн магазин също ще е полезно Редактирано Януари 11, 2010 от solo5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Януари 11, 2010 Share Отговорено Януари 11, 2010 Аз знам ето този румънски сайт: http://magazin.grosmann.ro/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wait_and_bleed Отговорено Януари 12, 2010 Share Отговорено Януари 12, 2010 Пак не са много евтини... поне в тоя сайт Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Януари 12, 2010 Share Отговорено Януари 12, 2010 Някои не, но някои неща са на томански цени. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts