Jump to content
Българският форум за музиканти

една пробичка


Recommended Posts

peshoy2k,

предварително ти се извинявам, че в този ми пост ще кажа и по няколко думи за парчетата на други съфорумци, ама к'во да напрая, като съдържателите на заведението ми позволяват да пия само по една бира на влизане, а не по една бира на маса, както си му е редът... ама карай, то си е за тях. Аз не ги виня, аз ги пускам "да ми се дървят".

 

Така... аве, peshoy2k,

добре си ги записал да звучат многото китарки, ама като е реден ритъма на барабнките и няма бас, твоят начин на дишане направо се е просмукал в забавянето... постоянно си една до няколко идеи след редения ритъм. Стегни се малко и си отпусни дишането... мисля, че там е проблема, защото иначе можеш да свириш и то задоволително добре, според мен; питай някого от китаристите те ще ти кажат доколко свириш.

 

Чух и някои неща от Gmail-а...

 

@Ivo:

добро релакс-реге като идея, ама много Патън, много нещо!!! Направо му "дереш кожата". Разбирам, че е велик този Патън... знаем го всички, нека сега да чуем твоето величие, щото неговото го знаем. Макар да мисля, че нямаш характерен тембър (може би щото го криеш под Патъновото було), със сигурност можеш да пееш. Остава ти да се запознаеш със себе си.

 

@Drums_Master:

???... ???... аве, ти не беше ли барабанист... музиката ти като на един познат от НБУ дето само някакви релакс-изи-лисънинг парчотийки записва... и то с много яка апаратура... Ама явно и се справяш и в къщи с това. Дай сега барабани, там те чакам да те чуя, макар че аз без барабанист ще цъкам за напред...

 

@vovcho:

e*и му майката, а аз си мислех, че съм слушал тежка музика преди 13 години... Направо рибките тука на колегата пометнаха! То не бе тътен, то не бяха джангъри и крясъци... агресивно, vovcho... агресивно. За каквообаче не се разбра!? :P

 

@stratocaster:

много хубава китара се чува там... ама малко ритмичността ти куца по мое мнение... всъщност доста... вземи мерки от рано, щото така ще свикнеш... Само не се обиждай, щото проблемът ти е оправим, само трябва да не мислиш толкова, че "сега записваш"!!!

 

@pesho minev:

таман си рекох, че ще чуя поредните фенове на Tool (с тоя бас в началото), ама после пък стана леко Maiden-ско, после пък отиде в doom-а... а и леко парцаливия вокал... и направо го спрях. Не ме кефи така...

 

ОБАЧЕ!

 

На 2:14 има един лик на китарат, чиито завършек ме кефи на 100%... Там ми ства интересно, но се повтаря само и това е! Останах си с леко "вирната пишка"... удоволствието не беше пълно, но тоя тон на края на лика ме кефи, ама АДСКИ МНОГО... браво. Там е Дяволът... в подробностите... а те изискват внимателно отношение, ммдааа... Барабаниста е твърде в началото на свиренето си, за да му се говори от сега... неритмичен е в бавно темпо... като повечето барабанисти де!

 

@ROSCKSTAR666:

Пешев, не мога да кажа нищо... (много мекушавичка песенка агуречика)

 

@StoneFree:

МНОГО ЯКООООО!!! Съвсем лекичко само не се съобразяваш с ритъма на ударните, които май са редени и в твоя случай, нали?! Познах... знам.

Ама много ХЪС имаш като свириш, е те т'ва ме кефи яко. Бравус, колега! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

харесва ли ви, не мислите ли че ще е добре да комбинирам с микрофон. Китарката е уошбърн с пиезо (активно) ръгната е в преампа, който продавам.

 

Адхок, друже, както неведнъж съм казвал в момента работя върху звука, идеята е просто неква проба откъм звук, а не свирене/композиция. Така или иначе съм в депресия щот отказвам цигарите, не ме мъчи, please.

 

btw, днеска цял ден си играх с един пич да намеря място на един хотрейл на китарите и не стана, който е заинтересован да го купи, с болка на сърцето че не пасва с другите адаптри ще му го продам

Редактирано от peshoy2k
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Ivo:

добро релакс-реге като идея, ама много Патън, много нещо!!! Направо му "дереш кожата". Разбирам, че е велик този Патън... знаем го всички, нека сега да чуем твоето величие, щото неговото го знаем. Макар да мисля, че нямаш характерен тембър (може би щото го криеш под Патъновото було), със сигурност можеш да пееш. Остава ти да се запознаеш със себе си.

това, драги АдХок, не е моят глас, тук пее нашият певец - на групата. но все пак ти благодаря :godbless: Аз свиря само на китара. Песента е сравнително стара, отпреди година, постнах я защото исках да поздравя съфорумници с нея. Но все пак много ти благодаря за отзивите. Патън велик ли е? сигурно, щом другите казват... :godbless:

обещавам ти да чуеш и нови неща скоро :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре е все пак да се придържате към темата :godbless:, ако не щете отворете ваша или няква гореща линия, па си пишете там, кефете си се наживо, ако щете, колкото си искате.

 

бтв, майната му, поне да използвам повода да поздравя всички Ивановци и да им пожелая успех в начинания, много щастие и ЗДРАВЕ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бтв, майната му, поне да използвам повода да поздравя всички Ивановци и да им пожелая успех в начинания, много щастие и ЗДРАВЕ

:cheers:

 

Китарката мърка готино

 

само това ''уестърн'' прешляпкване :) като утряш акорди, от перцето някак не ме убеди напълно :)

освен ако не си търсил точно този ефект де...

и композицията кефи

:dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баси китарката , много про .... екстра е , сигурно е доста скъпа , я кажо ако не е тайна модела че да я чекна в нета! Звучи много благо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре е все пак да се придържате към темата :no:, ако не щете отворете ваша или няква гореща линия, па си пишете там, кефете си се наживо, ако щете, колкото си искате.

 

бтв, майната му, поне да използвам повода да поздравя всички Ивановци и да им пожелая успех в начинания, много щастие и ЗДРАВЕ

прощавай, френд. беше малко нахално да ти се меся в темата, но видях коментар по мой адрес и трябваше да се включа. не се сърди. Китарата е убиец, да ти е честита! Със здраве да си я ползваш! Washburn rules!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе не съ притесняйте бе, тфа цигарите са си голема наркомания кой квот ще да ми разпраа. Тука с некви табекс се мъчих, ама с тех, без тех, май без тех по-добре. Сори за офтопика.

 

Начи моделът ееееееееееееее, чай да видя нещо 10 май беше, аха, ето:

 

http://www.zzounds.com/item--WASD10CEQ

 

бтв, ся както немам време па и скоро ше остана без зв карта едва ли ще мога да запиша нещо, ше видя днеска вечерта да драсна туй онуй, ако ми остане време, пак казвам, и не съм прекалено скапан. Не мислите ли че все пак един микрофон би добавил по натурален звук, то и струните като сменя, ба ли мааму :)

 

пп цената за моя мноооо голема изненада с коледното намаление беше по-ниска от щатската, а тва мн ме радва, да не говорим китарката колко ме радва :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ееееееееееехх, ако днес не ми се бе наложило да сменям номерата на колата, нямаше да ми се убие желанието да подрънкам и да пусна нещо записано.

 

БТВ, ВАЖНО носете си инструменти за сваляне на номерата, щот въпреки че си плащаш - никой не ебава да ги свали. Освен тва си почистете хубаво номера на двигателя, за да не се наложи да търкате ръжда като мене ( бях с бяло яке). Вземете си ядене и пиене, търпение и още един с вас за да можете да се наредите с колата и другия да оправя документите, за да не се налага да търчите като гламави (hint: помолете учтиво и с усмивка да ви разпределят в колона преди да са ви готови документите; освен тва да знаете че Ауди, Мерцедес и БМВ са на 10-та колона.

 

Процеса е следния:

 

1) нареждате се в колона и се молите оня да ви разпредели, казвате примерно че няма къде да паркирате отвън и че документите ще са готови всеки момент........... абе все измислете нещо

 

2) влиза собственика ( май може и с пълномощно ама нямам представа де :think: ) и си дава ТАЛОН, ГРАЖДАНСКА, ПЛАТЕН ДАНЪК, ЛИЧНА КАРТА.

 

3)отивате в една къщичка дето е по средата и ви взимат още 7 лева за некви формуляри дотук 14

 

4) минавате на преглед (споко само номерата на рамата ще гледат)

 

5) веднага се набутвате като излезете от прегледа в колона за взимане на номера тука требе да сме нахални и да налитаме на бой щото си е... мамата. БТВ едни щеха да се сбият. Докато се бутате в колоната някак успейте да свалите старите номера.

 

6) пак се набутвате на няква опашка докато другия се бута с колата отвън. Там се изисква собственика с лична карта да представи бележките и старите номера.

 

7) онази му дава номерче и той отива да даде още 43 лева съвсем доброволно на нелюбезна госпожа, след тва очаква да го повикат и да му дадат новите талони.

 

8) междувременно оня навън с колата е добре да се е координирал с оня вътре по опашките че да не стане фал оня отвън да му дойде реда, а тоя отвътре да не е готов с посочената в точка 7 процедура.

 

9) слагат ви некви гадни болтове ( препоръчвам да си ги заздравите после, да не паднат тия ми ти номера)

 

10) тръгвате си поживо по здраво.

 

ся, имаше некви разлики за дизел или бендзин, мойта е бензин и като миу тегля чертата 14 и 43, може би и още нещо да имаше, абе............. сметайте вие, мен ме боли под лъжичката.

 

Не съм го оформил добре, ама сметам е ясно, ако некой иска да пита нещо да заповяда и спокойствие му е майката и се праите на........ абе знаете си. Аре успех в начинанието.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.