intention Публикувано Януари 9, 2010 Публикувано Януари 9, 2010 Здравейте! Аз съм Слави и съм пристрастен ... Шегувам се , разбира се ! Преди повече от 6 години спрях да ходя на уроци по пияно... забравил съм много неща. Сега съм студент във Варна и в квартирата ми имаме пияно оставено от хазяйката! измъдрих няколко произведения от интернет на pdf файлове но съм забравил как се свири в ключ фа! Искам да ви помоля да кажете няколко думи , че да мога отново да започна да свиря сигурен съм че Вие знаете как е кръвта вода не става ( въпреки че моята е почнала да се разрежда...) Искам пак да се върна към свиренето сега в сесията имам много свободно време Цитирай
roussinov Отговорено Януари 9, 2010 Отговорено Януари 9, 2010 Не си представям как някой може да забрави ключ фа ако някога го е използвал. Поне Фа-то от което е завъртян ключа ще си спомниш къде е? Цитирай
Mike_MnD Отговорено Януари 9, 2010 Отговорено Януари 9, 2010 Пък и не е като да са спряли google. http://en.wikipedia.org/wiki/Clef и темата може да бъде заключена. Цитирай
Dilyan Bogdanov Отговорено Януари 9, 2010 Отговорено Януари 9, 2010 Ей ти си истински щастливц да имаш акустично пиано в квартирата си. И аз искам Цитирай
FelixS Отговорено Януари 9, 2010 Отговорено Януари 9, 2010 Ти хубаво не знаеш за фа ключ,ама да знаеше пък поне как се пише пиАно нямаше да е зле Цитирай
Vlad Отговорено Януари 10, 2010 Отговорено Януари 10, 2010 Ключ фа показва мястото на тона фа от малка октава. Но това, което искаш, става със свирене, а не с "няколко думи" във форуми! Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Toва, мисля, онагледява достатъчно добре основните ключове, та можеш да видиш кой тон къде е и в кой регистър. C = до. Айде, успех! 1 Цитирай
ShadowMaster Отговорено Февруари 2, 2010 Отговорено Февруари 2, 2010 Не знам как може да се забрави подобно нещо, но ако нямаш проблеми с ключ сол... тогава просто ги смятай. На фа ключ всичко е +2. Примерно до е МИ. Цитирай
popcorn Отговорено Март 13, 2011 Отговорено Март 13, 2011 Аз съм в абсолютното същото положение ... преди не бих си представила, че мога да забравя фа ключ, ама на!- забравя се, колкото и да ви е странно на всички! Каквото и да е, спреш ли да тренираш, забравя се! Цитирай
тагрид Отговорено Март 23, 2011 Отговорено Март 23, 2011 Здравейте! Аз съм Слави и съм пристрастен ... Шегувам се , разбира се ! Преди повече от 6 години спрях да ходя на уроци по пияно... забравил съм много неща. Сега съм студент във Варна и в квартирата ми имаме пияно оставено от хазяйката! измъдрих няколко произведения от интернет на pdf файлове но съм забравил как се свири в ключ фа! Искам да ви помоля да кажете няколко думи , че да мога отново да започна да свиря сигурен съм че Вие знаете как е кръвта вода не става ( въпреки че моята е почнала да се разрежда...) Искам пак да се върна към свиренето сега в сесията имам много свободно време по най-простият начин казано нотата ФА при ФА КЛЮЧ се намира на тази линия, която ограждат двете му точки! в случая за пианото втората от горе на долу! препоръчвам ти първо да вземеш една нотна тетрадка и да си ги пишеш докато ги наизустиш! препоръчвам ти също в началото да си припомниш стоййката, да пресвириш до умиргане всичките гами и после да почнеш с леки етюди... аз също прекъснах за година и половина, не бях забравила нищо, но свирех предимно етюди в началото, защото естествено техниката ми вече не беше същата, пожелавам ти успех и дано съм била полезна! Цитирай
PapaaDJ Отговорено Май 10, 2011 Отговорено Май 10, 2011 Ето ти нещо, което винаги ще те предпазва от забравата: Музикални флаш-карти. Незаменимо помагало ;-) А ако искаш да видиш за какво става дума (рекламен видеоклип), кликни . Цитирай
Recommended Posts