Николай Хаджиев Публикувано Януари 5, 2006 Публикувано Януари 5, 2006 (Редактирано) Все се чудя защо няма групи,които искат да правят поп музика,толкова готин стил,леки,приятни парчета,а всички се нахвърлят на тежкото!!!Отдавна търся добри и сериозни музиканти за сформиране на поп група,но не мога да намеря.Ако има такива пишете,аз съм добър певец,ще направим хубави песни Редактирано Януари 6, 2006 от Snowwhite Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 Защо ти е група? В поп музиката не е ли по лесно като индивидуален изпълнител? Цитирай
npace Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 ми не освен ако не искаш музика, а не поредното парче, написано от някъф чикиждия ми приятел аз не разбирам много от поп музика иначе съм насреща китарист от софия Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 6, 2006 Отговорено Януари 6, 2006 Добре, аз съм на среша беквокалист/клавирист/тъпанджия (последното едва ли ще ти трябва, ама аз да се изфукам ). И аз от София Цитирай
fiorelli Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 Ами такъв е форума! Много мятъли и все пак по-добре мятъли отколкото немятъли! ;) Цитирай
Polyphone Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 А, дойдохме си на думата! Аз съм много за мелодичната поп и рок-музика. Падаш ли си по многогласните песни? Аз отдавна търся съмишленици в тая област... Цитирай
Николай Хаджиев Отговорено Януари 12, 2006 Автор Отговорено Януари 12, 2006 А, дойдохме си на думата! Аз съм много за мелодичната поп и рок-музика. Падаш ли си по многогласните песни? Аз отдавна търся съмишленици в тая област... Правя двугласи на някои песни,и аз търся съмишленици в поп музиката,пея много мелодични парчета,за масовата публика,засега още само кавъри. Цитирай
Polyphone Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 А кои са ти любимите групи? Каква ти е идаеята за състав, за изява по клубовете ли? При мен е по-скоро на съвсем непрофесионално ниво, просто музиката ми е хоби от детска възраст. Правя музика за кеф, когато имам време, че нещо много липсва... Любимите ми групи са Beach Boys, Baatles, Mamas and Papas, Simon and Garfunkel, Chicago, Mанхаттан Трансферт, Щурците, старата Тоника СВ..... Като глас съм бас-баритон, неосъществен тенор Цитирай
Recommended Posts