Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

1)nickname - Carnalsoul (Иван Николов в реалния живот)

2)Възраст - 18

3)Образование - За сега основно завършено , след 4 месеца ще си завърша и средното - специално . Уча в Професионалната гимназия по електроника и електротехника в гр.Пловдив.

4)Вашият инструмент/и - Китара . Имам две класически китари (кремона и орфей) и един леко модифициран Stagg S400 LH . Скоро ще ми пристигне новата - Schecter Omen 6 Extreme LH .

5)Предпочитан музикален стил - Като цяло не обичам да се ограничавам музикално , но предимно наблягам на по тежките стилове в метъл музиката , но напоследък слушам доста фолк метъл .

6)Вашият вдъхновител - Много са , но някои от хората които са ми повлияли на вкуса и съответно на свиренето са Mikael Akerfeldt , Chuck Schuldiner , Zakk Wylde , Alexi Laiho ... и доста други признати китарни виртуози .

7)Досегашни (не)реализирани проекти - Преди да започна да се занимавам с китарата бях вокал на една групичка , свирихме пауър метъл , но бяхме доста несериозни и нищо не стана . В момента работя над собствен самостоятелен проект , който смятам да запиша в най-скоро време . Стилът е доста неопределен но доста се доближава до Мелодичния Дет Метъл

8)Странични интереси - Електроника и Фентъзи романи .

9)В кратце(или с две думи за вас самите) - ами накратко ... Аз съм сравнително "зелен" музикант все още , но имам желание да развия уменията си доста над това , което са сега . Би ми било изключително приятно да се занимавам с музика и да си вядя прехраната по този начин , но знам че в България това е трудно , затова наблягам на образованието си , за да мога да си позволя евентуално в бъдеще да се занимавам с музика за удоволствие и да не разчитам на нея за прехраната си .

Отговорено

Ванка ...

... гледам, че никой не ти пише и реших да драсна 2 реда понеже няма кфо да правя :P

3 - В много арно училище си бил бе :rolleyes:

4 - А да ти е честита :greenball: Днес и деня нали ?

5 - фолкаджия :whistle:

Отговорено (Редактирано)

Повечето може само да я гледаме ;)

... левашка е

Да ти е честита :)

Редактирано от trolla