carnalsoul Публикувано Януари 6, 2010 Публикувано Януари 6, 2010 1)nickname - Carnalsoul (Иван Николов в реалния живот) 2)Възраст - 18 3)Образование - За сега основно завършено , след 4 месеца ще си завърша и средното - специално . Уча в Професионалната гимназия по електроника и електротехника в гр.Пловдив. 4)Вашият инструмент/и - Китара . Имам две класически китари (кремона и орфей) и един леко модифициран Stagg S400 LH . Скоро ще ми пристигне новата - Schecter Omen 6 Extreme LH . 5)Предпочитан музикален стил - Като цяло не обичам да се ограничавам музикално , но предимно наблягам на по тежките стилове в метъл музиката , но напоследък слушам доста фолк метъл . 6)Вашият вдъхновител - Много са , но някои от хората които са ми повлияли на вкуса и съответно на свиренето са Mikael Akerfeldt , Chuck Schuldiner , Zakk Wylde , Alexi Laiho ... и доста други признати китарни виртуози . 7)Досегашни (не)реализирани проекти - Преди да започна да се занимавам с китарата бях вокал на една групичка , свирихме пауър метъл , но бяхме доста несериозни и нищо не стана . В момента работя над собствен самостоятелен проект , който смятам да запиша в най-скоро време . Стилът е доста неопределен но доста се доближава до Мелодичния Дет Метъл 8)Странични интереси - Електроника и Фентъзи романи . 9)В кратце(или с две думи за вас самите) - ами накратко ... Аз съм сравнително "зелен" музикант все още , но имам желание да развия уменията си доста над това , което са сега . Би ми било изключително приятно да се занимавам с музика и да си вядя прехраната по този начин , но знам че в България това е трудно , затова наблягам на образованието си , за да мога да си позволя евентуално в бъдеще да се занимавам с музика за удоволствие и да не разчитам на нея за прехраната си . Цитирай
trolla Отговорено Януари 8, 2010 Отговорено Януари 8, 2010 Ванка ... ... гледам, че никой не ти пише и реших да драсна 2 реда понеже няма кфо да правя 3 - В много арно училище си бил бе 4 - А да ти е честита Днес и деня нали ? 5 - фолкаджия Цитирай
abductor Отговорено Януари 11, 2010 Отговорено Януари 11, 2010 Ам дай да го видим тоз Шектър тогаз Цитирай
trolla Отговорено Януари 11, 2010 Отговорено Януари 11, 2010 (Редактирано) Повечето може само да я гледаме ... левашка е Да ти е честита Редактирано Януари 11, 2010 от trolla Цитирай
Recommended Posts