muryo Публикувано Януари 6, 2010 Share Публикувано Януари 6, 2010 здравеите от известно време се запалих по тези басове(lakland ) и искам да питам някои пробвал ли е и може ли да ми споделите мнение на мен много ми допадна това кото 4ух и гледах в нета но би било добре ако някои може да сподели нещо тук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cecob Отговорено Януари 7, 2010 Share Отговорено Януари 7, 2010 Пробвал съм само в магазин Joe Osborn Signature- американски, четири струнен, swampash/rosewoood комбинацията, пасивен. Преди да го хвана бях малко скептичен към Лейкланд, но качеството на изработката си личи. В общи линии много добър jazz bass, адски добър. Нямаше dead spots по грифа, страхотна динамика на тона и беше с перфектен сет ъп направо от завода, което е сравнително рядко явление. Иначе мисля, че Geo от форума имаше SkyLine, можеш да го попиташ за впечатления. Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Януари 7, 2010 Share Отговорено Януари 7, 2010 Моделите американско производство нямат нужда от коментар, корейските също са доста добри. Често по американските форуми съм срещал мнението, че истинския 5 струнен Фендер се казва Лейклънд Кой модел точно си харесал? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Geo Отговорено Януари 7, 2010 Share Отговорено Януари 7, 2010 Имах 4 стр. скай-линия.Много чист,дори кристален тон,активна електроника,много удобен и бърз гриф.С две думи страхотен бас. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muryo Отговорено Януари 7, 2010 Автор Share Отговорено Януари 7, 2010 Моделите американско производство нямат нужда от коментар, корейските също са доста добри. Често по американските форуми съм срещал мнението, че истинския 5 струнен Фендер се казва Лейклънд Кой модел точно си харесал? от sky line серията 5502 или 4402 също и на joe osborn но ми се иска да пробвам дано да успея Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Януари 7, 2010 Share Отговорено Януари 7, 2010 Трите инструмента са тотално различни - 4402 и 5502 са активни и доста модерни като тон и профил на грифа, 5502 e и с 35 инчова мензура, а Озбърн е пасивен и "ретро" в сравнение с първите два. Наясно ли си какво търсиш и дали ще ти върши работа или просто те кефи марката? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muryo Отговорено Януари 7, 2010 Автор Share Отговорено Януари 7, 2010 Трите инструмента са тотално различни - 4402 и 5502 са активни и доста модерни като тон и профил на грифа, 5502 e и с 35 инчова мензура, а Озбърн е пасивен и "ретро" в сравнение с първите два. Наясно ли си какво търсиш и дали ще ти върши работа или просто те кефи марката? в youtube има едно ревю на 4401 и там го сравняват с jazz bass precision musicman и много ми хареса как звучи лакланда заедно с 3те изброени и беше вклучен в ampeg а аз наскоро си взех и то4но този sound търся но харесвам много и fender jazz bass и ми се иска да пробвам лакланд сега обикалям насам натам и може би ще намеря друго е като го пипнеш и видиш на живо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muryo Отговорено Януари 7, 2010 Автор Share Отговорено Януари 7, 2010 Имах 4 стр. скай-линия.Много чист,дори кристален тон,активна електроника,много удобен и бърз гриф.С две думи страхотен бас. откъде си го купувал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muryo Отговорено Януари 8, 2010 Автор Share Отговорено Януари 8, 2010 Трите инструмента са тотално различни - 4402 и 5502 са активни и доста модерни като тон и профил на грифа, 5502 e и с 35 инчова мензура, а Озбърн е пасивен и "ретро" в сравнение с първите два. Наясно ли си какво търсиш и дали ще ти върши работа или просто те кефи марката? в youtube има едно ревю на 4401 и там го сравняват с jazz bass precision musicman и много ми хареса как звучи лакланда заедно с 3те изброени и беше вклучен в ampeg а аз наскоро си взех и то4но този sound търся но харесвам много и fender jazz bass и ми се иска да пробвам лакланд сега обикалям насам натам и може би ще намеря друго е като го пипнеш и видиш на живо имам предвид 4402 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bgmttt Отговорено Януари 10, 2010 Share Отговорено Януари 10, 2010 истинския 5 струнен Фендер се казва Лейклънд Кой модел точно си харесал? Истинският петструнен Фендер се казва "Петструнен Фендер" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Януари 11, 2010 Share Отговорено Януари 11, 2010 ^ Не го приемай лично muryo,не може един инструмент пълноценно да замени три други, според мен приеми 4402 за модерен и сравнително гъвкав като приложение бас и толкова. Всичко друго е просто реклама. Имай предвид и че в Европа цените на Лейклънд са доста солени. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muryo Отговорено Януари 11, 2010 Автор Share Отговорено Януари 11, 2010 ^ Не го приемай лично muryo,не може един инструмент пълноценно да замени три други, според мен приеми 4402 за модерен и сравнително гъвкав като приложение бас и толкова. Всичко друго е просто реклама. Имай предвид и че в Европа цените на Лейклънд са доста солени. разбира се че не може жсе пак са различни но от това което гледах просто чух вси4ките как зву4ат и то не е едно и също то си личи мерси за мнението ти а и един инструмент наи добре 1во да се пробва може и да е наи скъпия но на мен ако не ми пасва какво да се прави тогава и знам какви са цените поинтересувах се Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts