todorem Публикувано Януари 4, 2010 Публикувано Януари 4, 2010 Уважаеми колеги търся нотите на< Shostakovich' Second Waltz> линк който желае да чуе за какво става въпрос Ако някой има тези ноти за пиано или какъвто и да е друг инструмент моля да ми ги изпрати като прикачен файл на емайла или поне да изпрати линк Тодор- E-mail <todor.em@abv.bg> Skype <todorem> GSM 0885 686 550 Цитирай
Vlad Отговорено Януари 5, 2010 Отговорено Януари 5, 2010 http://notes.tarakanov.net/composers/sh.htm По средата някъде е. Успех! Влад Цитирай
todorem Отговорено Януари 5, 2010 Автор Отговорено Януари 5, 2010 Колега много Ви благодаря.Открих този нотен масив но немога да се ориентирам.Молбата ми е ако имате възможност да ми посочите точното заглавие което трябва за разархивирам Прдварително благодаря Поздрави -Тодор Цитирай
Vlad Отговорено Януари 5, 2010 Отговорено Януари 5, 2010 (Редактирано) Д. Шостакович, Вальс No2, для фортепиано, 4 стр. , 177Кб (ВНИМАНИЕ! Многостраничный TIFF-файл) Не съм сигурен, не отворих линка в ютюб... Но възможно Редактирано Януари 5, 2010 от Vlad Цитирай
XAS Отговорено Януари 10, 2010 Отговорено Януари 10, 2010 Търся някакъв клавир или каквито и да са ноти на Get Out Of Your Lazy Bed /Matt Bianco/. Цитирай
Recommended Posts