satanas Публикувано Декември 30, 2009 Публикувано Декември 30, 2009 satanas feat.Magi - Аз съм там Цитирай
TONY Отговорено Декември 30, 2009 Отговорено Декември 30, 2009 Разочарован съм. От метъл нещата, които си правил, очакването бе за нещо по добро. Хареса ми пианото и изпълнението на Маги. Мъжкият глас не се връзва на фона на пияното. Ударната секция започава с някакво дайренце и върви доста ефтинко през парчето, не ми се вярва да е правена от барабанист. Звучи ми като редена перкуция на компютър и не от барабнист/ перкусионист. И самите звуци, особено соло барабанчето - не. Началото where theres light, theres darkness е силно, но последаващият български глас праща нещата в 10-та глуха. А споменаването на някакъв си там комунист, не - просто текста не е домислен. И солото на китарата - звучи доста тънко на фона на пианото. Това парче може да стане нещо добро, но трябва тотално прекрояване. Бих запазил пианото и пеенето на Маги. Съжалявам, че критикувам, но така чух песента. Цитирай
satanas Отговорено Декември 30, 2009 Автор Отговорено Декември 30, 2009 (Редактирано) Всичко в текста си има своята конкретика. Достатъчно лично е и тези, които трябва да го чуят ще го чуят. Колкото до музиката - така съм я видял/чул/усетил - така съм я направил. Принципно не е задължително на всички да им хареса Благодаря за коментара. Редактирано Декември 30, 2009 от satanas Цитирай
Infinity Отговорено Март 15, 2010 Отговорено Март 15, 2010 Тони, моето мнение пък е обратно на твоето, което доказва, че наистина всичко е въпрос на усещане и вкус. Сатанас, поздрави за добрата композиция! Има много мелодично и хитово звучене, има и нещо дарк вътре, което допълнително гали сетивата. Защо казах обратно на мнението на Тони: харева ми мъжкия вокал, за разлика от женския. Маниерът на пеене ми се видя старомодно-естраден, иначе момичето има хубав тембър. Поздрави! И продължавай все така !!! Цитирай
Recommended Posts