nerven_hamster Публикувано Декември 29, 2009 Share Публикувано Декември 29, 2009 Имам squier start и искам да му сложа двойни адаптери. От къде в Плевен мога да си зема нов pickguard и колко ще струва. За адаптерите мисля накои от форума..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fusion Отговорено Декември 29, 2009 Share Отговорено Декември 29, 2009 Не може ли да се модифицира сегашният? Под "модифицира" разбирай изреже. Поне става лесно и без пари ако си го правиш сам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AngusYoung Отговорено Декември 29, 2009 Share Отговорено Декември 29, 2009 За скуаярите специално четох че ставал номера с изрязването ма нека по-опитните кажат.Мисля че имаше не една такава тема по-назад. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nerven_hamster Отговорено Декември 30, 2009 Автор Share Отговорено Декември 30, 2009 E... толкова ли е скъп... нямам възможност да изрежа моя. Колко ще струва нов Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
noflip Отговорено Декември 30, 2009 Share Отговорено Декември 30, 2009 (Редактирано) направи си, иначе няма да си намериш. аз търсих година и нещо. вариант 2 е да си поръчаш по нет-а от чужбина, но ще ти излезне най-малко 50 лв, а китарата струва 150. смятай. аз си направих сам и съм много доволен. пък и имай в предвид, че ако китарата ти е Bullet, то пикгарда е с винтидж стайл прихващане към тялото с 8 винта, не с 11. това също прави намирането му по-сложно. не си режи стария, ами го използвай буквално за шаблон и изрежи всичко което не е свързано с адаптрите по него и после вече измери и изрежи дупките за хъмбъкърите. ако правиш като мен ( H-S-H ) изрежи по оригиналния пикгард и отвора за средния адаптер. използвай горната страна на отвора на нек-а за горна страна на хъмбъкера (за да го позиционираш правилно) и после изрежи и бридж-а успоредно на нек-а. отворите за хъмбъкерите при мен са 68 мм x 40 mm. Редактирано Декември 30, 2009 от noflip Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Декември 30, 2009 Share Отговорено Декември 30, 2009 E... толкова ли е скъп... нямам възможност да изрежа моя. Колко ще струва нов Е мноого е сложно да режеш ПВЦ,чертаеш как трябва да е, праскаш по една дупка с бургийка в ъглите и режеш с макетно ножче и метална линийка примерно по която го водиш м/у дупките внимателно,с 3-4 сряза от всяка страна е готово. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
agrogrind Отговорено Декември 30, 2009 Share Отговорено Декември 30, 2009 Имам squier start и искам да му сложа двойни адаптери. От къде в Плевен мога да си зема нов pickguard и колко ще струва. За адаптерите мисля накои от форума..... Отиваш в Pro Sound (магазина зад булевард"Русе" , nод Хотел Балкан) , не при Бетовски и си поръчваш.Хората обикновено карат всичко ,от което ние китаристите имаме нужда. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts