Heart BreaKer Публикувано Декември 29, 2009 Публикувано Декември 29, 2009 Абе хора гледам че по концерти на големи групи няма кабел между китарата и усилвателя, та исках да попитам за информация - как по точно става тая екстра и мога ли да си намеря устройство дето да върши тая работа от някъде...и съответно колко струва и къде...Съжалявам ако има вече такава тема или съм го написал прекалено некадърно, но не знам как да обясня по-добре въпроса. Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 29, 2009 Отговорено Декември 29, 2009 Ами търсиш си wireless за китара и си готов. Модели и цени всякакви. Имаш цял интернет на разположение. Цитирай
rinti Отговорено Декември 29, 2009 Отговорено Декември 29, 2009 Ами да wireless за китара търси. Иначе ако е нещо хубаво, цените въобще не са евтини. Цитирай
fusion Отговорено Декември 29, 2009 Отговорено Декември 29, 2009 (Редактирано) Първо си помисли заслужава ли си, понеже това е една достатъчно скъпа екстра. Не, че е нещо сложно даже и за правене в домашни условия, просто е буквално гъзария и в 99% от случаите не е необходима, но се продава скъпичко. Имаше тема май в говорилнята за уай-фай дивайсите точно под заглавие "нужни ли са"... Цените са повечето с три цифри. Аз ако бях един китарист не бих ги дал, поне не и като любител. Професионалните музиканти може би виждат смисъл в такова нещо. Може би за озвучаване на барабани е удобно след малкия миксер да се върже безжично, за да се избегне огромната плетеница от кабели. Пак казвам - по-скоро си задай въпроса "дали", а не "колко" и "от къде" Иначе последните два въпроса - във всеки нормален музикален магазин, било то онлайн или аналогов такъв Off: @rinti, не съм специалист, но доколкото ми е известно цените могат да бъдат ниски или високи (освен "безбожни", "изгодни" и пр.). Само си казвам добронамерено, да не вземеш да дъвчеш сега... Редактирано Декември 29, 2009 от fusion Цитирай
rinti Отговорено Декември 29, 2009 Отговорено Декември 29, 2009 (Редактирано) Не, че е нещо сложно даже и за правене в домашни условия. Само за това не съм съгласен, имаше такава тема в "Изработка и ремонт" и да не направи нещо свясно въобще не е лесно. Иначе наистина помисли, дали си заслужава... Иначе fusion просто по лични впечатления писах, че евтините системи не са кой знай какво и ако човека иска нещо наистина добро, трябва да отдели по-голяма сума. П.п Ето я и темата, по нея се е изказал далеч по-голям специалист от мен(Evtim Djerekarov) - http://forum.muzikant.org/index.php?showto...mp;#entry490951 Редактирано Декември 29, 2009 от rinti Цитирай
Heart BreaKer Отговорено Декември 29, 2009 Автор Отговорено Декември 29, 2009 Благодаря ви за отговорите Поразрових се малко повече и открих че наистина не си заслужава, ако си сам...може би ако се комбинират няколко души ще има смисъл, но за сам човек е точно излишна гъзария... Цитирай
AngusYoung Отговорено Декември 29, 2009 Отговорено Декември 29, 2009 Друга бира си е кабелът!Да го застъпиш да го дръпнеш.... Цитирай
Recommended Posts