Loco Публикувано Декември 27, 2009 Публикувано Декември 27, 2009 Искам да питам мога ли да си закупя от България изобщо ако има де,примерно нещо като капачка ли трябва да е незнам на адаптера отгоре да е черно както са примерно EMG.Защото ми се струва че,ще изглежда по-добре.Незнам изразих ли се ясно ама айде Цитирай
peci Отговорено Декември 27, 2009 Отговорено Декември 27, 2009 Небарай хубавата китара! И така си е много добре! Цитирай
krismana Отговорено Декември 27, 2009 Отговорено Декември 27, 2009 Има в Капъша продават такива капачки за адаптери и са по 5 лв Цитирай
Loco Отговорено Декември 27, 2009 Автор Отговорено Декември 27, 2009 Това незнам къде е,а и може ли онлайн да се поръчат такива работи от България Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 28, 2009 Отговорено Декември 28, 2009 Капъша е магазин в София. musicjam.hit.bg му е каталога, иначе за обяснения къде се намира, можеш да ме питаш на ЛС, да ти пратя картинка . Цитирай
agrogrind Отговорено Декември 30, 2009 Отговорено Декември 30, 2009 (Редактирано) Искам да питам мога ли да си закупя от България изобщо ако има де,примерно нещо като капачка ли трябва да е незнам на адаптера отгоре да е черно както са примерно EMG.Защото ми се струва че,ще изглежда по-добре.Незнам изразих ли се ясно ама айде :thumbs_up: Вземи 1 перманентен маркер червен и боядисай с него металните детайли по адаптер-а(Мисля ,че ще се върже с останалите цветове по китарата).Ако не ти хареса винаги можеш да го изтриеш със спирт и памук. Поздрави и весело посрещане на 2010 Редактирано Декември 30, 2009 от agrogrind Цитирай
Recommended Posts