herflik Публикувано Декември 26, 2009 Публикувано Декември 26, 2009 Тази сутрин се сабудих с мисълта цял ден да си свиря на китарето ама кабела ми се прецака и си сглобих е тва нещо.Песента я научих за 15 мин,нямам никви претенции знам че е тъпо и идиотско просто го пускам да видиите какво ражда ума на един идиот. Палките ми са от едни антени. Едното барабанче е една тетрадка а другото е няква папка върху няква купа.Аре радвайте се. http://www.youtube.com/watch?v=BqyUMVeCZSg Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 26, 2009 Отговорено Декември 26, 2009 (Редактирано) Що не гейтна купата да заприлича на напомпен соло барабан Предложения - Пейнкилър на Джудас Редактирано Декември 26, 2009 от yellow nEuphoria Цитирай
herflik Отговорено Декември 26, 2009 Автор Отговорено Декември 26, 2009 Скоро ще има още подобрения ще вкарам и педалче в действие , утре ще си измайсторя 1. П.П>- давайте предложения на кво да прая ковър,с подобрения сет Цитирай
Recommended Posts