stratocaster Публикувано Януари 1, 2006 Публикувано Януари 1, 2006 честита нова година приятели! искам да поздравя всички мои приятели от този форум и да им изкажа безкрайните си благодарности за това, че научих много полезни неща оттук и се запознах с много готини хора. това парче, записано преди няколко минути е поздрав за всички вас!! слухът ми е малко притъпен от вчерашното буйстване и не знам долколко съм го миксирал добре, но все пак искам да чуя мненията Ви! записано е с берингер ултра дист набучен в ямаха комбо и с микрофон http://424242.hit.bg/sleep.mp3 и на лейбъла ми в Гмаил го има под името sleep.mp3 :godbless: Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 1, 2006 Отговорено Януари 1, 2006 Баце, много се извинявам, не искам да те засегна, но не мога да премълча. Нищо лично пак повтарям! Прилича ми на някакъв "Конкурент" от по-новите, а аз съм меко казано алергичен. Иначе за саунда - на мен ми харесва. Цитирай
ALBIREO Отговорено Януари 1, 2006 Отговорено Януари 1, 2006 (Редактирано) Ама той иска да е китарист в "Конкурент" Затова така... Редактирано Януари 1, 2006 от ALBIREO Цитирай
jFog Отговорено Януари 1, 2006 Отговорено Януари 1, 2006 Честита и на теб :godbless: Звука готин,за микса,можеш малко да намалиш ''чинелните'' и да вдигнеш барабаните овчи малко. Цитирай
Jordan_J Отговорено Януари 1, 2006 Отговорено Януари 1, 2006 Интересен тон. Харесва ми. малко повече наблегни на синхрона между китарата и ритъм трака. Свири по-смело Но наистина тончето е много интересно - с дефиниция по басовите струни и много интересна и сполучлива доза дист! Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 1, 2006 Автор Отговорено Януари 1, 2006 радвам се че Ви е харесало @jFog - ами барабаните са на аудио трак и нямам възможност за пипане по тях вече @visiondann - ами стараем се сега се учим и ще мине време преди да докараме що годе добро свирене иначе звука - камионче за 48 лв ама чудесийка не мога да се нарадвам Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 2, 2006 Автор Отговорено Януари 2, 2006 с малко мъки пооправих дръм трака и тук таме го барнах който иска да чуе - линка е същия. и на Гмаил го рефрешнах Цитирай
Recommended Posts